Galaxy A70 a fost certificat de Wi-Fi Alliance, lansarea este aproape

856

Gigantul tech Samsung a început deja să lanseze noua serie de smartphone-uri Galaxy A. Din această serie mid-range au fost lansate până acum Galaxy A10, Galaxy A30 și Samsung Galaxy A50. În perioada următoare așteptăm mai multe telefoane din această serie, telefoane care sunt aproape gata de lansare. Unul dintre acestea este Galaxy A70.

Înaintea de a fi lansat oficial pe piață, despre acest Galaxy A70 au apărut unele informații prezentate și de noi pe iLoveSamsung. Acum avem alte noutăți privind pe Galaxy A70. Viitorul smartphone Galaxy A70 este de așteptat să fie o ofertă high-end cu triple-camera la spate, similară modelului Galaxy A50. Acum, telefonul a fost certificat de Wi-Fi Alliance, ceea ce sugerează o lansare în perioada următoare.

Galaxy A70 cu Android 9 Pie direct din cutie

Smartphone-ul cu numărul de model model SM-A705FN / DS, presupus a fi Samsung Galaxy A70 a primit certificarea Wi-Fi. Conform numărului de model acesta este un telefon dual-SIM, sau varianta dual-SIM de la Galaxy A70. Aproape toate scurgerile anterioare de informații au sugerat că Galaxy A70 va purta același număr de model.

Certificarea arată că smartphone-ul va suporta conectivitate Wi-Fi de 2,4 GHz și 5 GHz cu dublă bandă, conform site-ului 91Mobiles. Listarea pe site-ul Wi-Fi Alliance indică, de asemenea, că telefonul va primi sistemul de operare Android 9.0 Pie direct din cutie.

91Mobiles este cel mai mare site de informații și recenzii pentru telefoane mobile din India. Are o echipă de 60 de angajați la sediul din Gurgaon și birourile din Chennai. 91Mobiles are peste 8 milioane de accesări în fiecare lună și se situează în primele 250 de site-uri web din India. A fost votat „site-ul de top al anului 2016”.

Samsung Galaxy A70 a fost certificat și de Bluetooth SIG. Două numere de model ale telefonului, SM-A705FN și SM-A705GM au primit certificarea. Listarea pe site-ul agenției confirmă faptul că telefonul va veni cu suport pentru Bluetooth 5.0.

Galaxy A70 cu ecran de 6,7 inch și baterie de 4.400 mAh

Conform tuturor informațiilor Samsung Galaxy A70 va fi o ofertă high-end cu un afișaj de la margine la margine. Se spune că smartphone-ul va avea un un senzor optic de amprente sub-afișaj și trei camere la spate. Telefonul este așteptat să vină cu un ecran de 6,7 inch Super AMOLED full HD+ și o baterie masivă de 4.400 mAh cu suport rapid de încărcare.

Ne așteptăm ca Galaxy A70 să fie alimentat de un procesor Qualcomm Snapdragon de mărime medie și să împacheteze 6 / 8 GB de memorie RAM. La aceste specificații estimăm un preț undeva la 500 – 550 de euro, raportat le ce specificații are față de Galaxy A50. Din păcate, în prezent nu sunt disponibile alte detalii despre acest dispozitiv.