Galaxy A70 este la vânzare în India, costă 375 euro

850

Samsung și-a lansat luna trecută telefonul inteligent Galaxy A70 în India. Cel mai recent smartphone din seria A de la gigantul de electronice de consum din Coreea de Sud a ajuns în sfârșit la vânzare în India. Se poate cumpăra smartphone-ul online prin Flipkart. În afară de Flipkart, A70 va fi, de asemenea, disponibil prin intermediul magazinului online Samsung și de la comercianții cu amănuntul offline din India.

Samsung Galaxy A70 este la prețul de aproximativ 375 de euro într-o singură variantă, cu memorie RAM de 6 GB și stocare de 128 GB. La specificațiile avute de telefon acest preț este foarte convenabil. Smartphone-ul este însoțit la vânzare de o serie de promoții, reduceri sau reparații gratuite pe o anumită perioadă în caz de probleme. Galaxy A70 vine în trei culori – negru, alb și albastru.

Caracteristici cheie și specificații Galaxy A70

Principalul rival al telefonului Samsung Galaxy A70 pe piața indiană este Vivo V15 Pro, de asemenea la un preț de 375 de euro. A70 vine cu un afișaj Super AMOLED Infinity-U de 6,7 inch, o rezoluție de 1080 x 2400 Full HD+ și un raport de aspect ultra-înalt de 20: 9. La fel ca Samsung Galaxy A50, telefonul are și un scaner de amprentă digitală în ecran.

În ceea ce privește performanța, Galaxy A70 impresionează cu un procesor Qualcomm Snapdragon 675 Octa-core. Așa cum am menționat mai sus, telefonul are 6 GB de memorie RAM și 128 GB de stocare internă. La fel ca toate smartphone-urile din seria Galaxy A 2019 lansate de Samsung, beneficiați de un slot dedicat pentru card microSD pe A70. Stocarea poate fi suplimentată cu până la 512 GB, potrivit MySmartPrice.

Galileo este un sistem european de navigație prin satelit, aflat în curs de realizare, denumit după astronomul italian Galileo Galilei. Va fi funcțional din 2020. GALILEO va avea 30 de sateliți. Sateliții au primit nume de copii din Europa care au câștigat un concurs organizat de Comisia Europeană. Satelitul GSAT-218 se numește Irina, după o fetiță din România.

Galaxy A70 cu Android 9 Pie și One UI

În departamentul foto A70 are triple camera cu o configurare de 32 MP + 8 MP + 5 MP în spate. Pe partea din față este o cameră de 32 de megapixeli pentru selfies și chat-uri video. Telefonul este alimentat de o baterie de 4.500 mAh, cu suport de încărcare Super Fast de 25 W. Galaxy A70 oferă până la 16 ore de navigare pe Internet și 24 ore de redare video.

Pe partea de conectivitate A70 are Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac dual-band, Bluetooth 5.0 Low Energy, A-GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, NFC cu suport Samsung Pay, radio FM, dual 4G VoLTE și un port USB de tip C. În ceea ce privește software-ul, Samsung Galaxy A70 rulează în prezent pe Android Pie cu cel mai recent One UI.