Galaxy A70s apare pe Geekbench cu Snapdragon 675 și 6 GB RAM

792
Sursa Foto: Geekbench.com

Smartphone-ul Samsung Galaxy A70s a apărut pe site-ul etalon de referință Geekbench. Din primele observații vedem unele dintre specificațiile acestui smartphone. Galaxy A70s este fără doar și poate urmașul lui Galaxy A70. Sigur Samsung va aduce unele îmbunătățiri acestui smartphone, sunt informații că vor fi în domeniul camerelor foto.

Dispozitivul, care poartă numărul de model SM-A707F, este alimentat de procesorul Qualcomm Snapdragon 675 și are 6 GB RAM. După cum era de așteptat, rulează sistemul de operare Android 9 Pie și probabil va avea One UI 1.1 în loc de versiunea One UI 1.5 care se găsește pe Galaxy Note 10, recent anunțat.

Samsung Galaxy A70s posibil cu o cameră foto de 64 MP

În ceea ce privește specificațiile, acestea sunt singurele detalii cunoscute în acest moment. Samsung Galaxy A70 are și el Snapdragon 675 și 6 GB RAM în varianta de bază, așa că rămâne de văzut ce fel de upgrade-uri va aduce acest Galaxy A70s.

Au fost mai multe zvonuri că Samsung Galaxy A70s va fi primul telefon al gigantului high-tech cu noua cameră de 64 MP. Recent un alt zvon a negat această posibilitate. Conform acestei informații, senzorul Samsung de 64 MP va fi văzut prima dată pe telefoanele de la companiile chineze Oppo și Xiaomi. Tot conform aceleași informații, această cameră foto de 64 MP va ajunge pe telefoanele Samsung din seria Galaxy A doar anul viitor.

Xiaomi Inc. este o companie din China fondată în 2010, producătoare de electronice, în special telefoane mobile. Xiaomi este cuvântul chinezesc pentru „mei”. În octombrie 2014, Xiaomi a devenit al treilea mare producător de smartphone-uri la nivel mondial, cu o cotă de piață de 5,6%, după Samsung Electronics și Apple.

Cu toate acestea, având în vedere că foaia de specificații a lui Galaxy A10s include o actualizare a camerei față de Galaxy A10 obișnuit, ne putem aștepta ca Galaxy A70s să ofere ceva similar.

Este posibil ca în spate camera foto actuală de 32 MP, aflată pe Galaxy A70, să fie schimbată cu una de 48 MP, cameră care este prezentă pe Samsung Galaxy A80. Este doar o speculație și este greu de spus momentan ce altceva ar putea face Samsung pentru a îmbunătăți pe Galaxy A70. Acesta are caracteristici excelente, precum un ecran AMOLED mare și frumos și o baterie de 4.500 mAh cu încărcare super rapidă.