Samsung Galaxy A70s va fi lansat în curând, a fost reperat alături de A50s

1231
Sursa Foto: 91mobiles.com

Lansarea smartphone-ului Galaxy A70s nu este foarte departe dacă ar fi să credem un afiș al companiei Samsung. Site-ul indian 91Mobiles a reușit în exclusivitate să obțină un poster din magazinul oficial Samsung India. Conform zvonurilor Samsung Galaxy A70s este primul telefon al gigantului tech cu o cameră de 64 MP la spate.

Și, din moment ce Galaxy A70s apare în fotografie alături de Galaxy A30s și Galaxy A50s – care tocmai au fost lansate în India – nu există niciun motiv ca să ne îndoim de veridicitatea acesteia. Din păcate, afișul nu oferă alte detalii despre specificațiile lui Samsung Galaxy A70s. Mergând pe presupuneri, specificațiile at trebui să fie superioare originalului Galaxy A70, mai ales că A70s este posibil să vină cu o cameră de 64 MP.

Samsung Galaxy A70s cu procesor Qualcomm Snapgragon 675

De asemenea, nu este clar dacă această fotografie cuprinde modelele Galaxy A30s și A50s. Deoarece ambele modele au camere triple la spate și un model unic pe spate și telefonul Samsung Galaxy A70s arată similar cu acestea.

Dacă vorbim despre scurgerile anterioare de informații referitoare la Galaxy A70s, acesta este de așteptat să fie primul smartphone Samsung cu o cameră la spate de 64 MP. Conform listării telefonului pe Geekbench, acesta va avea procesorul Qualcomm Snapdragon 675 Octa-Core. Procesorul va fi cuplat cu o memorie RAM de 6 GB. Tot din aceeași sursă am aflat că smartphone-ul va fi livrat cu Android 9.0 Pie și interfața Samsung One UI din cutie.

India are o populație de 1.368.738.000 locuitori (2019). Aici se vorbesc mai mult de 1.000 de dialecte. India consumă jumătate din cantitatea de whisky produsă la nivel global. În 2012, aproximativ 1,2 miliarde de litri de whisky s-au băut în India.

Rămâne de văzut și când va avea loc exact lansarea lui Galaxy A70s, cel mai probabil în India. Afișul de care vorbeam mai sus sugerează că este posibil să îl vedem lansat în luna septembrie. Tocmai am început să vedem telefoane cu o cameră de 64 MP, cu lansarea lui Realme XT în India, cameră foto produsă de Samsung. Va fi interesant de văzut prețul ce va fi afișat de companie pentru Galaxy A70s, acum când putem face o comparație cu un telefon cu aceeași cameră. Nu trebuie să uităm, în același timp, că smartphone-urile Samsung sunt incomparabile!

Merită amintit că Samsung Galaxy A70s va fi o actualizare a originalului Galaxy A70. Când a fost lansat în India Galaxy A70 a avut un preț de 28.990 rupii, aproximativ 365 de euro. Având în vedere actualizarea de care va beneficia și prețul probabil va fi indexat în consecință.