Samsung Galaxy A70s primește suport „Link to Windows”

668
Sursa Foto: via winfuture.de

Samsung Galaxy Note 10 și Note 10+ sunt primele smartphone-uri Samsung care prezintă o versiune nativă a aplicației Microsoft „Link to Windows”. Cu o actualizare software această funcție este acum disponibilă și pentru telefonul Samsung Galaxy A70s. Pe lângă Link to Windows smartphone-ul primește acum și alte noi funcții. Are suport pentru căștile USB Type-C, care pot fi utilizate ca alternativă la mufa pentru căști de 3,5 mm și activarea lui Bixby folosind butonul de pornire.

Odată cu integrarea serviciului „Link to Windows” este posibil ca proprietarii de Samsung Galaxy A70s să controleze smartphone-ul prin intermediul unui PC Windows. Puteți transfera fotografii, mesaje și notificări de pe un computer sau pe computer. În plus, jocurile mobile pot fi jucate cu mouse-ul și tastatura computerului.

Samsung Galaxy A70s primește „Link to Windows”

Conform site-ului german WinFuture, Samsung a adăugat un nou buton la „Setările rapide – Quick Settings”. Cu acesta se poate ajunge mai rapid și ușor la „Link to Windows”. Samsung Galaxy A70s este primul smartphone Samsung echipat cu o cameră principală la spate de 64 MP. A70s este o actualizare a telefonului Galaxy A70 ce are o cameră principală de 32 MP. Galaxy A70s are senzorul Samsung ISOCELL GW1 Bright de 64 MP.

Cea mai recentă versiune de firmware pentru Samsung Galaxy A70s are numărul de firmware „A707FDDU1ASK1”. Actualizarea ocupă un spațiu de memorie de aproximativ 300 MB. În afară de aceste caracteristici noi, actualizarea aduce patch-urile de securitate Google din octombrie 2019.

Google este o companie americană subsidiară a companiei Alphabet Inc. Cu mii de servere și centre de date din întreaga lume, Google este capabil să proceseze peste 1 miliard de solicitări de căutare zilnice. Motorul său de căutare este cel mai vizitat site mondial. Sloganul Google este „Fă ce trebuie”.

După această actualizare puteți utiliza butonul de pornire pentru a activa asistentul inteligent Bixby de pe Samsung Galaxy A70s cu noua caracteristică Side Key. Utilizatorii pot acum să atribuie opțiunea de apăsare dublă pentru a deschide aplicația Cameră foto, aplicația Bixby sau orice altă aplicație. Acțiunea de apăsare lungă pe butonul de pornire poate fi alocată pentru a trezi asistentul vocal Bixby, în loc să deschideți meniul de alimentare.

Samsung a început să lanseze actualizarea în unele țări. Actualizarea va fi livrată ca de obicei treptat și ar trebui să fie disponibilă și în România în următoarele zile. Sigur că această actualizare mai depinde și de operatorii locali de telefonie mobilă.