Samsung Galaxy A71 4G actualizat cu Android 11 și One UI 3.1

771
Galaxy Note 10 si Galaxy A71
Sursa Foto: via xda-developers.com

Samsung și-a îmbunătățit sistemul de actualizare a software-ului cu pași mari în ultimii doi ani. Acum câțiva ani la compania Samsung era o adevărată harababură în privința actualizărilor de software și securitate. Acum avem numai cuvinte de laudă în privința actualizărilor Samsung, toate sunt trimise la timp și chiar mai repede decât este planificat. Este și cazul lui Samsung Galaxy A71 4G.

Acest lucru este și mai impresionant atunci când luăm în considerare uriașul portofoliului de smartphone-uri pe care Samsung îl are. Samsung One UI 3.1 este cea mai recentă versiune a interfeței Samsung și până acum compania a lansat cea mai recentă versiune pe câteva smartphone-uri. A ajuns pe seria Galaxy S20, Galaxy Note 20, seria Galaxy S10, Galaxy Note 10 și multe altele. Acum, încă un smartphone Galaxy este tratat cu bunătatea Android 11 și One UI 3.1: modelul Galaxy A71 4G.

Samsung Galaxy A71 4G primește Android 11 și One UI 3.1

Deși Samsung Galaxy A71 5G a primit deja actualizarea Android 11 bazată pe One UI 3.0 luna trecută, varianta 4G a fost blocată pe One UI 2.5 cu Android 10. Dar vestea bună este că proprietarii de A71 4G, spre deosebire de omologii lor 5G, primesc un salt direct la One UI 3.1. Actualizarea bazată pe Android 11 are versiunea de construcție A715FXXU3BUB5 și ocupă un spațiu de memorie de 2,6GB, conform XDA-Developers.

După instalarea noii actualizări, utilizatorii de Galaxy A71 4G primesc cele mai recente modificări introduse cu Android 11. Vor avea notificări de conversații, bule de chat, permisiuni unice pentru microfon și locație, comenzi pentru dispozitive inteligente și multe altele. One UI 3.1 aduce, de asemenea, propriile sale îmbunătățiri, inclusiv noul ecran Eye Comfort, aplicația actualizată a camerei, efectele apelurilor video, integrarea feed-ului Google Discover și multe altele. Sigur fiind un model mid-range interfața One UI 3.1 poate fi mai puțin completă.

Google Discover este un feed pentru dispozitive mobile pentru a livra știri, articole și videoclipuri. Google personalizează conținutul acestuia prin căutări și articole conexe. Utilizatorii pot personaliza feed-ul Discover, urmărindnd anumite subiecte.

Momentan, actualizarea lui Samsung Galaxy A71 4G cu Android 11 și One UI 3.1 a fost lansată doar în Polonia. Este o chestiune de zile când actualizarea va fi disponibilă pe mai multe piețe. Dacă dețineți varianta 4G a lui Galaxy A71, actualizarea trebuie să ajungă în perioada următoare.

În mod normal trebuie să primiți o notificare în acest sens. Este bine să aveți smartphone-ul încărcat cel puțin 50% și să folosiți o rețea Wi-Fi când descărcați actualizarea. Pentru a verifica dacă este disponibilă accesați Setări > Despre dispozitiv > Actualizare software.