La Samsung Galaxy A71 și A51 au apărut opțiunile de culoare și stocare

2538
Sursa Foto: MySmartPrice.com

În iulie, Samsung a depus cerere pentru nouă mărci comerciale la Oficiul pentru Proprietate Intelectuală al Uniunii Europene (EUIPO). Gigantul tech a dezvăluit că linia de smartphone-uri din seria Galaxy A 2020 va include Samsung Galaxy A11, A21, A31, A41, A51, A61, Samsung Galaxy A71, A81 și Galaxy A91.

Acum, în exclusivitate MySmartPrice a publicat primele detalii cu privire la culoarea și opțiunile de stocare pentru Galaxy A71 și Galaxy A51. Conform informațiilor numărul modelului Samsung Galaxy A71 va fi SM-A715. Potrivit sursei sus citate, dispozitivul va avea 128 GB stocare. Se spune că dispozitivul are patru variante de culoare – negru, argintiu, roz și albastru. Cu toate acestea se pare că vor fi disponibile mai multe opțiuni de stocare.

Samsung Galaxy A71 și Galaxy A51 vor fi lansate inițial în India

Trecând la Samsung Galaxy A51, acesta are numărul său de model SM-A515. Spre deosebire de fratele său mai mare, Galaxy A51 se pare că vine în două opțiuni de stocare – 64 GB și 128 GB. Ambele opțiuni de stocare vor fi disponibile în argintiu, negru și albastru. Și există ceva care va încânta consumatorii indieni, ambele smartphone-uri se vor lansa în India la un moment dat.

Dacă vă amintiți, în urmă cu puțin timp am scris că Samsung lucrează la un nou chipset – Exynos 9630. Se așteaptă ca Samsung Galaxy A51 și Samsung Galaxy A71 să aibă același procesor. Ambele smartphone-uri sunt de asemenea de așteptat să aibă un sistem de operare Android 10. Noul sistem de operare va fi lansat oficial până când Galaxy A51 și Galaxy A71 vor ajunge pe piață.

AMOLED (Active-Matrix Organic Light-Emitting Diode), matrice organică activă ce emite lumină. AMOLED oferă un contrast ridicat, permite realizarea de dispozitive mai subţiri şi oferă un consum mai redus de energie, ecranele AMOLED sunt de 1.000 de ori mai rapide decât ecranele LCD.

Samsung Galaxy A71 și Galaxy A51 vor avea cel mai probabil afișaje Super AMOLED, având în vedere că smartphone-urile din seria Galaxy A 2019 și ele aceste afișaje. Cu toate acestea, nu există informații disponibile în acest moment cu privire la dimensiunea afișajului, camera foto și capacitatea bateriei niciunuia dintre aceste smartphone.

Nu se știe cu exactitate nici data lansării celor două telefoane. Sunt speculații că unele smartphone-uri din seria Galaxy A 2020 vor fi lansate încă de anul acesta. Mai plauzibil este la începutul anului 2020, dar se poate întâmpla orice. Vom ști mai multe despre aceste smartphone-uri pe măsură ce lansarea se apropie.