Samsung Galaxy A71 și Galaxy A91 vor fi disponibile în Europa

1975
Sursa Foto: SamMobile.com

Mai multe informații destul de curioase indică sosirea noilor smartphone-uri Samsung Galaxy A71 și Galaxy A91 pe diferite piețe. Totuși, versiunile europene pentru cele două par planificate pentru primăvara anului 2020. Dar un Samsung Galaxy A91 este posibil să fie lansat mai devreme anul acesta.

De mai multă vreme se știe că Samsung lucrează la pregătirea seriei Galaxy A de anul viitor. Mai multe detalii au apărut acum despre două dintre aceste modele, Samsung Galaxy A71 cu numărul de model (SM-A715F) și Samsung Galaxy A91 (SM-A915F). Potrivit SamMobile, site-ul olandez GalaxyClub a găsit confirmarea că ambele dispozitive vor fi lansate în Europa.

Samsung Galaxy A71 și Galaxy A91 cu sistemul de operare Android 10

Mai interesant este însă faptul că în prezent cele două telefoane, Galaxy A71 și A91, sunt în curs de dezvoltare și rulează sistemul de operare Android 10. Cu excepția cazului în care Samsung își revizuiește în mod serios politica software, acest fapt confirmă că ambele telefoane nu vor fi lansate decât după ce Galaxy S11 va intra pe piață în 2020. În general primul smartphone Samsung cu noul sistem de operare Android de la Google a fost un telefon emblematic Samsung, lansat de obicei la începutul anului.

Până la urmă, seria Galaxy A 2019 A a fost lansată cu Android 9 Pie, dar numai după ce seria Galaxy S10 a primit noul sistem de operare. Au fost și cazuri când telefoane din seria Galaxy A din anul următor au fost lansate mai repede în decembrie, dar au avut vechiul sistem de operare. Vom vedea ce va fi cu Galaxy A71 și Galaxy A91, fac parte totuși din seria Galaxy A 2020.

SamMobile este un site olandez fondat în 2011 și are sediul în localitatea Alphen aan den Rijn, Olanda. Este unul dintre cele mai importante site-uri din lume care publică știri despre produsele Samsung. Publică recenzii și comparații între telefoanele mobile și între alte dispozitive purtabile Samsung.

Interesant este că site-ul DroidShout susține că Samsung Galaxy A91 va fi lansat în curând. Deși celelalte informații par să excludă acest lucru, este confirmat faptul că modelul Galaxy A91 este de fapt în curs de dezvoltare cu Android 9 Pie. Poate că A91 va ajunge într-adevăr pe unele piețe asiatice înaintea Europei, dar cu un sistem de operare mai vechi. Totuși, ne așteptăm ca dispozitivul să fie lansat la începutul anului 2020, mai degrabă decât în ​​perioada următoare.

Recent, un studiu de piață de piață a dezvăluit că actuala linie mid-range Galaxy A 2019 de la Samsung domină copios vânzările de smartphone-uri în Europa. Prin urmare, credem că Samsung acordă atenție specială acestei serii în continuare.