Samsung Galaxy A71 pe Geekbench cu 8 GB de RAM și Android 10

965
Sursa Foto: via MySmartPrice.com

După Samsung Galaxy A70s și Samsung Galaxy A71 tocmai a fost identificat pe Geekbench. Aceasta este următoarea generație de telefoane premium din seria Samsung Galaxy A. Galaxy A71 este așteptat să se lanseze anul viitor în Europa împreună cu Samsung Galaxy A91.

O recentă informație, a putut fi citită și pe iLoveSamsung, a scos la iveală faptul că atât Galaxy A71, cât și Galaxy A91 vor veni cu Android 10.0 out-of-the-box. Acestea fiind spuse, listarea pe site-ul etalon de referință Geekbench mai dezvăluie câteva lucruri interesante.

Numărul modelului pentru Galaxy A71 este SM-A715F, iar pe site-ul Geekbench a apărut cu un procesor SM-6150, care este, cu alte cuvinte, Snapdragon 675. Cu toate acestea, scorurile arată că procesorul poate fi ceva mai puternic și aparține seriei Snapdragon 7XX (ar putea fi SD730G). Prin urmare, trebuie menționat că se poate întâmpla ca Geekbench să fi greșit. Au mai fost anterior astfel de cazuri. De asemenea, deoarece Galaxy A70s a fost detectat și cu același procesor este și mai interesant. Versiunea sistemului de operare este menționată Android 10, împreună cu 8 GB de memorie RAM.

Posibil un ecran de 6,7 inch și o baterie de 4.500 mAh pe Samsung Galaxy A71

Gigantul high-tech sud-coreean nu a conformat absolut nimic până acum despre Samsung Galaxy A71. Nu a confirmat, în spiritul obiceiului Samsung, nimic nici despre informațiile și zvonurile apărute. Astfel poate fi puțin prea devreme să vorbim despre acest telefon.

Despre Samsung Galaxy A70s se crede va fi primul telefon Samsung cu senzorul de imagine ISOCELL GW1 de 64 MP. Dacă acest lucru este adevărat, atunci Samsung ar trebui să adauge ceva mai mult în Galaxy A71 pentru a-l face un adevărat upgrade față de Galaxy A70.

ISOCELL este o serie de senzori foto produși de Samsung. Sunt disponibili pentru cumpărare și pentru alte companii, pentru o gamă largă de produse, inclusiv telefoane mobile, calculatoare, camere digitale și multe altele. Acești senzori sunt capabili de fotografii cu o rezoluție ultra-înaltă pentru cele mai mici detalii din fotografii.

Samsung Galaxy A70 are, de asemenea, o crestătură pe ecran în formă de strop de apă în cădere, unde este camera foto frontală. Nu este exclus ca A71 să vină cu un design cu gaură în ecran așa cum au recentele Galaxy Note 10 și Note 10+, conform MySmartPrice.

Tot pe Samsung Galaxy A70 avem un ecran de 6,7 inch și o baterie mai mult decât onorabilă de 4.500 mAh. Nu credem că Samsung va adăuga mult mai mult la Galaxy A71, deoarece este deja un ecran și o baterie mare. Informații mai multe despre smartphone-ul Samsung Galaxy A71 ar trebui să apară în perioada următoare.