Actualizare Galaxy A71: primește One UI 2.5 și patch-ul din octombrie

738
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Când Samsung a lansat seria Galaxy Note 20, aceste dispozitive au primit imediat versiunea 2.5 a interfeței One UI. În același timp, compania a anunțat că va actualiza mai multe dispozitive la One UI 2.5. Atunci Samsung Galaxy A71 nu era pe lista respectivă. De fapt la începutul lunii octombrie am presupus că dispozitivul nu va primi patch-ul acestei luni.

Dar toate acestea s-au dovedit a nu fi corecte, după cum dovedește actualizarea disponibilă acum pentru Galaxy A71. În mod neașteptat, Samsung lansează o actualizare majoră pentru Galaxy A71 cu One UI 2.5. Patch-ul de securitate din octombrie va fi, de asemenea, instalat.

Multe îmbunătățiri la Galaxy A71 cu interfața One UI 2.5

O actualizare care ocupă un spațiu de peste 1.032 MB aduce firmware-ul A715FXXU3ATI8 pe dispozitiv. Aceasta include și patch-ul de securitate din octombrie, conform GalaxyClub. Dar asta nu este cea mai surprinzătoare parte. Surprinzător este actualizarea completă a excelentului Samsung Galaxy A71 la interfața Samsung One UI 2.5.

La fel ca alte telefoane Samsung care au primit One UI 2.5, actualizarea aduce noi funcții. Vedem, printre altele, că sunt disponibile mai multe informații de calitate despre rețelele Wi-Fi disponibile. De asemenea, puteți solicita detalii de conectare de la persoanele de contact învecinate – cu aceeași funcție.

YouTube este o platformă americană de partajare video online cu sediul în San Bruno, California. A fost fondată în 14 februarie 2005. Google a cumpărat site-ul în noiembrie 2006 pentru 1,65 miliarde USD; YouTube funcționează acum ca una dintre filialele Google.

Tastatura este, de asemenea, extinsă, de exemplu cu o nouă funcție de căutare pentru YouTube. În modul peisaj puteți utiliza o versiune divizată a tastaturii. Mai mult, actualizarea promite, de asemenea, să îmbunătățească stabilitatea și calitatea camerei.

Dar Galaxy A51? De altfel, șansa pare foarte mare ca telefonul Galaxy A51 să primească și el upgrade-ul la One UI 2.5. Dispozitivul respectiv este fratele lui A71, la urma urmei. Sigur se va întâmpla acest lucru dar nu știm când.

Ca întotdeauna primele modele Galaxy A71 care vor primi actualizarea vor fi cele libere de rețea. Puteți aștepta o notificare că actualizarea este disponibilă pe A71 sau o puteți verifica direct din Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.