Samsung Galaxy A71 primește actualizarea Android 13 și One UI 5.0

204
Samsung Galaxy A71 Android 13
Sursă foto: Samsung

Înainte de cronologia programată Samsung Galaxy A71 a primit ieri actualizare stabilă Android 13 și One UI 5.0 în Europa. Cea mai recentă actualizare vine cu numărul de versiune A715FXXU8DVK1. Actualizarea telefonului lansat în ianuarie 2020 este disponibilă în prezent în Polonia.

Samsung oferă o mulțime de surprize în acest an, fidel promisiunii sale. Compania a lansat deja actualizarea stabilă Android 13 pentru diverse telefoane și tablete de gamă medie înainte de programul inițial. Acum, gigantul tech sud-coreean a lansat Android 13 pentru Samsung Galaxy A71 înainte de data programată.

Android 13 și One UI 5.0 ajunge pe Samsung Galaxy A71

Actualizarea Android 13 și One UI 5.0 pentru Samsung Galaxy A71 aduce și corecția de securitate din octombrie 2022, potrivit SamMobile. Ne așteptăm ca noul upgrade să ajungă în orice moment și în România, dar și în alte țări europene în următoarele zile.

Galaxy A71 este un model vechi de doi ani, lansat cu sistemul de operare Android 10. Telefonul a primit actualizarea Android 11 la începutul anului 2021 și la începutul anului 2022 actualizarea la Android 12 însoțită de interfața Samsung One UI 4.0. Acum este momentul pentru a treia și probabil ultima actualizare majoră a software-ului.

În viitor, Galaxy A71 va primi doar patch-uri de securitate. Samsung a promis că va oferi lui Galaxy A71 actualizări de securitate timp de patru ani. Deci, deși actualizările vor veni mai rar, dispozitivul va rămâne actualizat în general până în primăvara lui 2024 – în ceea ce privește securitatea.

Polonia se numește oficial Republica Polonă. Polonia este una dintre cele mai dinamice economii din UE. Polonia are un bogat patrimoniu cultural, ce include numeroase monumente istorice și 16 situri arheologice ale UNESCO.

Momentan, lansarea este limitată la o singură țară din regiune, dar ar trebui să extindă în curând în întreaga lume. Dacă aveți un Galaxy A71 și dacă locuiți în Polonia, acum puteți descărca actualizarea Android 13 pe smartphone-ul dvs. navigând la Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.