Samsung Galaxy A73 5G cu încărcare rapidă de 25W certificat de FCC

440
Samsung Galaxy A73 5G
Sursa Foto: via mysmartprice.com

Samsung are un an încărcat în față, mai multe smartphone-uri se așteaptă să fie lansate în curând. Galaxy A33 și Galaxy A53 sunt pe lista de smartphone-uri Samsung care vor fi lansate în acest an. Un alt telefon Galaxy care se va lansa foarte curând este Samsung Galaxy A73 5G.

Galaxy A73 5G se va lansa ca un succesor al modelului Galaxy A72, care a fost lansat anul trecut. Înainte de lansare, Samsung Galaxy A73 5G a fost listat pe site-ul agenției americane FCC. Conform MySmartPrice, cu această ocazie am aflat mai multe detalii ale acestui dispozitiv Samsung.

Data lansării lui Samsung Galaxy A73 5G rămâne necunoscută momentan. Dispozitivul este de așteptat să fie lansat pe anumite piețe începând de luna viitoare. Dispozitivul a apărut pe site-ul Federal Communications Commission (FCC) cu numărul de model SM-A736B. Listarea pe site-ul agenției americane dezvăluie că Galaxy A73 5G va veni cu suport de încărcare rapidă de 25W. Va fi interesant de văzut dacă Samsung va furniza un încărcător cu aceeași putere în cutia de vânzare cu amănuntul.

Samsung Galaxy A73 5G va avea un ecran de 6,7 inch

FCC nu dezvăluie niciun alt detaliu major despre Samsung Galaxy A73 5G. Cu toate acestea, unele detalii despre telefon s-au scurs în trecut. A fost listat pe site-ul Indian Bureau of Standards (BIS) cu numărul de model SM-A736B. Design-urile și specificațiile lui Galaxy A73 5G au apărut și în trecut.

BIS este organismului național de standardizare din India. A fost fondat în 23 decembrie 1986. BIS are are 25 de membri provenind din guvernele centrale sau de stat, industrie, instituții științifice și de cercetare și organizații de consumatori.

Conform informațiilor telefonul va avea un afișaj Super AMOLED de 6,7 inch (17,02 cm). Este un afișaj Infinity-O Full HD+, cu un decupaj perforat în partea de sus în centru. Ecranul va fi plat și va veni cu suport pentru rata de reîmprospătare de 90Hz. Sunt și informații despre o rată de actualizare de 120Hz, nu ar fi surprinzător pentru că Galaxy A52 5G de anul trecut are și el această rată de refresh.

Pe spate, telefonul va avea o configurație cu patru camere. Va avea o cameră principală de 108MP, dar celelalte camera sunt momentan necunoscute. Presupunem că va fi una ultra-wide de 12MP, o cameră macro de 5MP și una de adâncime de 2 MP. Dar, Samsung Galaxy A73 5G ar putea avea și o cameră telefoto în locul celei de adâncime.

Conform zvonurilor de până acum va avea procesorul Snapdragon 750G și cel puțin 8GB de RAM și 128GB de stocare. Telefonul ar putea împacheta o baterie de 5.000 mAh, iar Android 12 și interfața One UI 4.0 vor fi la bord din cutie.