Galaxy A8 (2018) a fost văzut pe Geekbench cu Android Pie

1343

Conform planului de actualizări Samsung cu Android 9 Pie, smartphone-ul Galaxy A8 (2018) va primi actualizarea Pie în aprilie. Samsung a lansat Galaxy A8 (2018) în decembrie 2017, cu sistemul de operare Android 7.1 Nougat direct din cutie. Anul trecut, smartphone-ul a primit un upgrade la Android 8.0 Oreo, potrivit Mysmartprice.

Gigantul tech Samsung a lansat recent un desfășurător cu smartphone-urile Galaxy care vor primi Android Pie. Acolo am văzut că Galaxy A8 (2018) va primi actualizarea Android Pie în luna aprilie a acestui an. Smartphone-ul din gama medie a fost acum observat în baza de date Geekbench. A fost testat cu sistemul de operare Android 9.0 Pie, sugerând că lansarea actualizării va începe la timp sau poate mai repede.

Samsung Galaxy A8 (2018) este un smartphone apropiat de gama high-end în ce privește caracteristicile. Designul acestui smartphone și raportul caracteristici / preț în fac foarte apreciat în rândul fanilor Samsung.

Galaxy A8 (2018), upgrade-ul cu Android Pie în aprilie

Samsung lansează doar două upgrade-uri majore ale sistemului de operare pentru smartphone-urile Galaxy din gama medie și high-end. Deoarece Galaxy A8 (2018) a primit deja Android Oreo, actualizarea Android Pie va fi ultima actualizare majoră pentru acest smartphone. După cum se vede, Galaxy A8 a obținut 1.533 de puncte în single-core și 4.321 de puncte în testul multi-core pe Geekbench. Ambele scoruri sunt în concordanță cu scorurile obținute de telefoanele mid-range de pe Geekbench. Dar, Galaxy A8 stă ceva mai bine.

Acest lucru sugerează că actualizarea a fost optimizată destul de bine și va fi probabil pregătită pentru lansare în următoarele câteva săptămâni. Cu toate acestea, după cum a specificat Samsung recent în foaia de parcurs, lansarea actuală nu va începe decât în ​​aprilie. Având în vedere că actualizarea cu Android Pie a fost lansată mai devreme și pe alte telefoane Samsung avem speranțe că se va întâmpla la fel cu Galaxy A8 (2018). Este un smartphone foarte apropiat de gama premium de la Samsung, considerat varianta Lite a lui Galaxy S8.

UI – User Interface, este locul în care apar interacțiuni între utilizatori și aparate. Scopul este de a permite funcționarea și controlul eficient al smartphone-lui sau calculatorului de către utilizatori. Toate interfețele au opt caracteristici: estetică, claritate, consistență, concizie, familiaritate, reacție, eficiență și iertare.

Ca la orice actualizare majoră a sistemului de operare, va dura câteva săptămâni pentru ca Samsung să finalizeze procesul de lansare. Inițial, actualizarea va fi disponibilă numai pentru un număr mic de utilizatori. În plus față de utilitățile obișnuite Android Pie, actualizarea este de așteptat să aducă un UI actualizat. Rămâne de văzut dacă smartphone-ul Galaxy A8 va primi noul One UI al Samsung. Cea mai recentă versiune a interfeței One UI aduce îmbunătățiri pentru utilizarea cu o singură mână, un limbaj de design complet nou, o temă de noapte și multe altele.

Galaxy A8 (2018) are procesor Exinos 7885 și 4 GB de RAM

Galaxy A8 (2018) are un display Super AMOLED de 5,6 inch cu rezoluție Full HD+ de 1080 x 2220 pixeli și protecție Corning Gorilla Glass. Acesta rulează pe un procesor Exynos 7885 octa-core, cuplat cu 4GB de memorie RAM. Alte caracteristici includ o cameră la spate de 16 MP și două camere pentru selfie de 16 + 8 MP. Toate acestea sunt puse în mișcare de o baterie de 3.000mAh cu suport rapid de încărcare.