Samsung confirmă prețul lui Galaxy A8 Star și data lansării în India

865

Au fost informații săptămâna trecută că Samsung ar putea lansa în curând pe Galaxy A8 Star în India. Confirmarea a venit acum, pagina oficiala a lui Samsung Galaxy A8 Star este disponibilă pe Amazon India.

Galaxy A8 Star nu este chiar un dispozitiv nou, deoarece Samsung îl comercializează deja ca Galaxy A9 Star în China. Dispozitivul a fost de asemenea comercializat ca Galaxy A8 Star și pe alte piețe iar acum va fi lansat la vânzare în India sub acest nume.

Samsung Galaxy A8 Star dispune de un Infinity Display Full HD+ de 6,3 inch. Este echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 660 cu memorie RAM de 6 GB și spațiu de stocare de 64 GB. Smartphone-ul dispune de cele mai dotate camere foto în materie de pixeli de la Samsung. Telefonul are o cameră dublă de 16 megapixeli + 24 MP pe partea din spate. Samsung spune despre această configurație dual-camera că este o cameră inteligentă „IntelliCam”, deoarece configurarea camerei din spate va fi capabilă să se adapteze inteligent pentru a îmbunătăți rezultatele fotografiilor în condiții de zi și de noapte.

Camera frontală de 24 MP este ajutată de funcții precum Smart Beauty, Pro Lighting și AR Stickers. Caracteristicile suplimentare includ un senzor de amprente la spate, recunoașterea feței, Samsung Pay numai pentru NFC și o baterie de 3.700mAh. Aparatul este livrat cu sistemul de operare Android Oreo din cutie. Bixby Voice, Vision, Memento și Home sunt de asemenea la bord.

Smart Beauty – mod de frumusețe. Acesta îmbunătățește imaginea pentru a vă accentua cele mai bune caracteristici. Smart Beauty face „pielea curată” și „fața fină” adică mai frumoasă. Smart Beauty se activează implicit dacă utilizați camera frontală. Efectele modului Smart Beauty pentru frumusețe nu pot fi ajustate în timpul înregistrării video.

Pagina lui Galaxy A8 Star de pe Amazon India confirmă, de asemenea, cât de mult va costa acest dispozitiv. Prețul Galaxy A8 Star în India este 34.990 INR (rupii indiene) sau aproximativ 500 $. Telefonul va fi disponibil pentru cumpărare în culoarea negră, exclusiv de la Amazon India, începând cu data de 27 august.

SURSĂSamMobile