Samsung Galaxy A80 cu de 256 GB stocare certificat pe TENAA

812

Galaxy A80 este smartphone-ul mid-range al companiei Samsung lansat la începutul acestui an. Receptorul a apărut acum pe site-ul agenției de certificare din China, TENAA, cu o nouă opțiune de stocare. În listă este prezentat un Galaxy A80, cu numărul de model SM-A8050, echipat cu spațiu de stocare de 256 GB. Stocarea nativă este dublă față de cea existentă pe telefonul original. Restul specificațiilor telefonului rămân neschimbate.

Acest lucru sugerează că Samsung se pregătește să lanseze curând o nouă variantă de stocare a lui Galaxy A80. Este posibil ca smartphone-ul cu această variantă de memorie internă să fie disponibil inițial doar în China. Ca memorie RAM telefonul are 8 GB și aici nu s-a modificat nimic, conform 91Mobiles.

Specificații foarte bune pentru Samsung Galaxy A80

Samsung Galaxy A80 este primul smartphone la companiei care dispune de un mecanism de cameră pop-up. De fapt, telefonul nu are o cameră frontală dedicată. Camerele triple din spate de pe A80 se dublează ca selfie shooter atunci când alunecă în sus și se rotesc spre față. Configurația cuprinde o cameră primară de 48 MP cu diafragma f / 2.0, o cameră secundară de 8 MP cu unghi larg și un câmp vizual de 123°, completate de o cameră de adâncime 3D împreună cu un senzor IR.

Ca software A80 are Android 9 Pie și interfața One UI din cutie. Smartphone-ul are în dotare o baterie excelentă de 3.700 mAh cu suport de încărcare rapidă de 25W. Inima lui Galaxy A80 este un procesor Qualcomm Snapdragon 730G, asociat cu 8 GB RAM.

VoLTE sau Voice over Long-Term Evolution. Este un standard pentru comunicațiile fără fir de mare viteză pentru telefoanele mobile și terminalele de date, inclusiv dispozitive IoT și smartwatch-uri. VoLTE are de trei ori mai mare capacitate de date decât 3G și de până la șase ori mai mult decât 2G.

Un smartphone creat pentru Era Live

A80 are un ecran complet! Nu are nimic pe el. Cu Samsung Galaxy A80 aveți la dispoziție un ecran uriaș cu adevărat fără margini, pentru o imersiune completă în conținut. Ecranul este full-HD+ Super AMOLED de 6,7 inch, cu un scanner optic de amprente în ecran. Pentru conectivitate, există suport pentru 4G VoLTE, Bluetooth 5.0, Wi-Fi 802.11ac și un port USB de tip C.

Samsung Galaxy A80 este creat pentru Era Live – o lume în care nativii digitali surprind orice moment, îl împărtășesc apoi cu ceilalți și se conectează instant. Acesta se potrivește nevoilor generației de astăzi: mereu pregătită pentru orice s-ar întâmpla„. A declarat DJ Koh, președintele Samsung Mobile, când a fost lansat Galaxy A80.

Prețul lui Samsung Galaxy A80 în România este cuprins între 2.000 și 2.500 de lei în funcție de vânzător. Modelul Samsung actual este dual-SIM și comercializat în varianta de stocare de 128 GB și 8 GB de memorie RAM. Va fi interesant de văzut ce preț va avea varianta cu stocare de 256 GB și dacă va ajunge și în România.