Samsung Galaxy A80 Blackpink Edition disponibil și în Singapore

2279
Sursa Foto: via SamMobile.com

După ce Samsung a lansat Galaxy A80 pe mai multe piețe, pentru a promova acest smartphone a fost lansată și o ediție specială Galaxy A80 Blackpink Edition. Lansat inițial în Thailanda smartphone-ul Samsung Galaxy A80 Blackpink Special Edition este pre-încărcat cu o temă Blackpink pentru One UI.

Blackpink este un grup K-pop de fete din Coreea de Sud și a debutat oficial pe 8 august 2016. Membrele grupului au fost numite ca cele mai influente celebrități ale Coreei în 2019 de către Forbes Korea Power Celebrity. Samsung a păstrat grupul K-pop Blackpink pentru a promova în continuare pe Galaxy A80. Membrele grupului au fost prezente în timpul evenimentului de lansare și au apărut și în reclame pentru acest smartphone Samsung.

Galaxy A80 Blackpink Edition lansat în Singapore

Samsung va lansa ediția Blackpink a acestui dispozitiv și în Singapore pe 1 august. Clienții vor putea să-l achiziționeze din magazinele Samsung și din magazinul oficial Samsung de pe Lazada. Nu există nimic diferit în interiorul lui Galaxy A80 Blackpink Edition pentru Singapore, așa cum nu a fost nici pentru Thailanda. Oferă doar modificări cosmetice.

Culoarea smartphone-ului este neagră cu un cadru roz și accente potrivite. Samsung oferă de fapt acest lucru ca parte a unui pachet care include o pereche de căști Galaxy Buds și un Galaxy Watch Active. De asemenea, numele Blackpink și culoarea roz sunt incluse pe dispozitive și pe cutie.

Thailanda este o țară în Asia de Sud-Est și are capitala la Bangkok. Cuvântul Thai înseamnă „liber” în limba thailandeză. Bangkok a fost în 2016 cel mai vizitat oraș din lume. Thailanda a fost cea mai vizitată țară din Asia de Sud-Est în 2013, potrivit Organizației Mondiale a Turismului.

Un lucru diferit de ediția Blackpink lansată în Thailanda este cutia de vânzare cu amănuntul a smartphone-ului. Aceasta are un suport de încărcare Blackpink și o carcasă specială. Samsung a schimbat schema de culori aici, care va atrage cu siguranță fanii trupei K-pop. Nu mai vorbim de faptul că vor primi de fapt și accesorii potrivite pentru a se asorta cu smartphone-ul.

Samsung spune că toți cumpărătorii vor avea acces și la un conținut exclusiv Blackpink de pe acest dispozitiv. Există o animație de pornire Blackpink care apare atunci când dispozitivul este pornit. Această animație va fi prezentă și pe Galaxy Watch Active. Există, de asemenea, teme și icoane, un carusel foto personalizat pe ecranul de acasă și un set de autocolante cu caractere Blackpink. Clienții din Singapore vor putea achiziționa pachetul Galaxy A80 Blackpink Edition începând cu 1 august pentru suma de aproximativ 875 USD.