Galaxy A80 Blackpink Special Edition, lansat doar pe unele piețe

2887
Sursa Foto: SamMobile.com

După câteva luni de așteptare, Samsung Galaxy A80 este acum disponibil pe diferite piețe, printre care și România. Unele dintre aceste piețe par să primească și o ediție specială a lui A80. La fel s-a întâmplat cu Galaxy A70, după ce a fost lansat anul trecut. Acum Galaxy A80 Blackpink Special Edition va fi lansat și el pe câteva piețe din Asia de Sud-Est.

Acesta poate fi achiziționat prin pre-comandă în Thailanda prin intermediul site-ului oficial Samsung. În Malaezia poate fi cumpărat prin intermediul ESH Electrical. Pentru a face pe Galaxy A80 Blackpink Special Edition mai atractiv, comerciantul cu amănuntul din Malaysia a menționat că oferă și un Galaxy Fit gratuit ca bonus la precomandă.

Galaxy A80 Blackpink Special Edition probabil nu va ajunge în Europa

Galaxy A80 nu pare să fi primit o opțiune de culoare unică cu această ediție specială. Dar, acesta vine într-o altă cutie de vânzare cu amănuntul care include un suport de încărcare Blackpink, o carcasă spate specială și fotografii cu membrele trupei. Conform Informațiilor primite de SamMobile, A80 pare să fi fost pre-încărcat cu o temă Blackpink pentru One UI.

Acest A80 Special Edition aproape sigur nu va fi văzut la vânzare în Europa, cu atât mai puțin în România. În Thailanda smartphone-ul A80 Blackpink Special Edition are un preț de 21.990 THB (bath), aproximativ 720 de dolari. Cu toate acestea, grupul Blackpink este foarte renumit în Coreea de Sud și această ediție specială de Galaxy A80 este posibil să ajungă și acolo. În Coreea de Sud Blackpink a fost clasat pe primul loc pentru reputația mărcii în 2018, de către Institutul de Cercetare al Reputației din Coreea.

Blackpink este un grup K-pop de fete din Coreea de Sud și a debutat oficial pe 8 august 2016. Membrele grupului au fost numite ca cele mai influente celebrități ale Coreei în 2019 de către Forbes Korea Power Celebrity. În 2019, piesa Kill this love a fost cel mai vizionat videoclip de pe YouTube în primele 24 de ore, cu 56,7 milioane de vizualizări.

Un excelent smartphone din gama Samsung mid-range

În ceea ce privește telefonul în sine, Galaxy A80 este un dispozitiv inedit pentru Samsung. Spunem acest lucru deoarece oferă un sistem unic glisare și rotire a camerei. A80 este un smartphone Samsung de top din seria Galaxy A și are un ecran de 6,7 inch Super Infinity Super AMOLED. Puteți vedea pe pagina noastră din iLoveSamsung mai multe detalii despre ce știe și ce poate Galaxy A80.

Un set de trei camere rotative față / spate și procesorul Qualcomm Snapdragon 730 Octa-Core se află pe A80. 8 GB de memorie RAM, stocare de 128 GB și o baterie baterie de 3.700 mAh sunt câteva dintre excelentele specificații aflate pe acest smartphone Samsung. De asemenea, rulează Android 9.0 Pie din cutie.

Repetăm ce am scris mai sus, este posibil ca acestă ediție specială să nu ajungă niciodată în România. Totuși am publicat această informație pentru informarea și deliciul fanilor Samsung.