Samsung a lansat noul Galaxy A80: Construit pentru „Era Live”

2186

Samsung a prezentat noul Galaxy A80 – un smartphone creat pentru modul în care oamenii interacționează în Era Live. Oamenii folosesc din ce în ce mai mult telefoanele inteligente pentru a partaja interacțiunile în direct. Captarea de fotografii spontane, streaming video live și conectarea la experiențele împărtășite care se întâmplă live peste tot.

Ne îndepărtăm de „epoca egoismului și autoportretelor” și trecem la „epoca vieții”. Acum oamenii promovează legături mai autentice și mai semnificative. Construit pentru a conduce această evoluție, smartphone-ul Galaxy A80 oferă inovații convingătoare: un afișaj captivant, cu ecran complet, prima cameră revoluționară rotativă Samsung și o baterie inteligentă.

Consumatorii se află în centrul a tot ceea ce facem și căutăm dispozitive personalizate pentru stilul lor de viață specific. Înarmat cu experiența noastră, capacitățile globale și cunoștințele bogate ale consumatorilor, Samsung este poziționat în mod unic pentru a oferi inovații pentru toată lumea„. A declarat DJ Koh, președinte și CEO al diviziei de comunicații IT & Mobile la Samsung Electronics. „Seria Galaxy A oferă o gamă largă de modele, astfel încât toată lumea să poată alege un dispozitiv care să se potrivească nevoilor lor unice și să le permită să își urmărească pasiunile. Galaxy A80 oferă caracteristici premium pentru nativii digitali care doresc să se angajeze pe deplin în Era Live„.

Fotografiați lumea așa cum o vedeți

Dotat cu prima cameră rotativă Samsung, Galaxy A80 permite oamenilor să surprindă perfect lumea din jurul lor. Atunci când utilizatorii selectează modul selfie din aplicația pentru cameră, cele trei camere se rotesc automat în partea din față. Mecanismul inovator al camerei oferă aceeași experiență extraordinară de triple-camera cu același obiectiv de înaltă rezoluție, față și spate, astfel încât să nu trebuiască să sacrificați niciodată în ceea ce privește calitatea.

Camera rotativă pe Samsung Galaxy A80

Camera rotativă pe Samsung Galaxy A80

Cu o cameră principală de 48 MP, utilizatorii pot înregistra imagini extraordinare zi și noapte. Camera lui Galaxy A80 3D Depth oferă înregistrări video Live Focus prin scanarea obiectelor, măsurare și profunzime. Galaxy A80 are un obiectiv cu unghi ultra-larg, cu același unghi de vizionare ca ochiul uman, astfel încât să puteți fotografia tot ce vedeți.

Modul video Super Steady vă ajută să înregistrați fără efort absolut totul. Cu alte caracteristici inteligente ale camerei, cum ar fi Scene Optimizer, care poate recunoaște și îmbunătăți până la 30 de scene și Detectarea defecțiunilor care identifică automat problemele înainte de a face clic, nu veți pierde niciodată imaginea perfectă.

Bucurați-vă de experiențe multimedia imersive

Samsung Galaxy A80 dispune de afișajul New Infinity Display. Cu un ecran FHD+ Super AMOLED de 6,7 inch, Galaxy A80 vă aduce foarte multe detalii. Vă permite să fiți cuprinși complet în jocuri, în vizionarea filmelor și să vedeți fiecare detaliu dintr-o fotografie. Cu Dolby Atmos pe Galaxy A80 aveți un sunet spațial de 360° atunci când utilizați căști sau difuzoare Bluetooth.

Bateria de 3.700 mAh a lui Galaxy A80 și încărcarea super-rapidă la 25 W vă permit să vă conectați mai mult timp și vă oferă mai multă libertate. Vă permite să încărcați rapid telefonul – astfel încât să nu pierdeți nimic din ce vreți să faceți sau să urmăriți pe telefon. Galaxy A80 dispune de o baterie inteligentă care învață modelele zilnice de rutină și de utilizare a aplicațiilor pentru a optimiza consumul de energie al telefonului. Modul adaptabil de economisire a energiei permite utilizatorilor să fie liniștiți știind că bateria inteligentă funcționează cel mai eficient pentru cea mai bună performanță necesară. Accesați ceea ce aveți nevoie, când aveți nevoie – în mod sigur și în siguranță

Intelligent Performance Enhancer de la Galaxy A80 oferă software-ul de optimizare a performanței alimentat cu AI, care ajustează bateria, CPU-ul și memoria RAM a dispozitivului pe baza utilizării dvs. unice, ajutând telefonul să funcționeze mai mult și să lanseze aplicațiile mai rapid când aveți nevoie de ele.

Bixby Routines vă ajută să fiți la curent prin învățarea tiparelor de utilizare a aplicațiilor analizând obiceiurile dvs. astfel încât să știe de ce caracteristici aveți nevoie și când aveți nevoie de ele. Bixby Routine automatizează sarcinile și aplicațiile de zi cu zi pe baza rutinei dvs.

Galaxy A80 asigurat cu Samsung Knox

Asigurat cu Samsung Knox, platforma de securitate Samsung concepută pentru a proteja chipset-ul și software-ul, oamenii se pot bucura de libertatea de conectare în siguranță pe Galaxy A80. Acest lucru permite utilizatorilor să folosească Samsung Pass pentru a accesa aplicații și site-uri Web prin utilizarea autentificării biometrice. Pentru a spori ușurința utilizării, un scaner de amprente a fost încorporat pe ecran, astfel încât oamenii să poată debloca intuitiv telefonul.

Pentru a completa stilul de viață activ al oamenilor, Galaxy A80 include un buton Bixby, astfel încât utilizatorii să se poată conecta mai ușor la informațiile necesare. De asemenea, utilizatorii pot accesa cu ușurință alte funcții, cum ar fi Bixby Vision, Bixby Home și Reminder. Samsung Galaxy A80 oferă de asemenea experiențe cheie în Galaxy, inclusiv Samsung Health, Samsung Pay și multe altele.

Galaxy A80 este disponibil în trei culori: Angel Gold, White Ghost și Black Phantom. Culoarea Angel Gold include elemente de roz, în timp ce opțiunea Ghost White combină unele caracteristici albastre, astfel încât aceste culori arată diferit în funcție de direcția și reflexia luminii.

Designul elegant, confortabil și ergonomic al lui Galaxy A80 asigură că se potrivește foarte bine în mâna utilizatorului.

Specificații Samsung Galaxy A80:

Afișaj FHD+ de 6,7 inch │ (1080 × 2400) Super AMOLED │ New Infinity Display
Camere foto Cameră rotativă față / spate: Cameră principală de 48 MP cu F/2.0 │ Ultra Wide: 8 MP cu F/2.2 (123 °) │ 3D Depth
Dimensiuni 165,2 x 76,5 x 9,3 mm
Procesor Octa Core (2,2 GHz Dual + 1,8 GHz Hexa)
Memorie 8 GB RAM │ 128 GB
Micro SD Nu are
Baterie 3.700 mAh │ Încărcare super rapidă de 25 W
Sistem operare Android 9 Pie
Securitate Scaner de amprente pe ecran
Culori Angel Gold, White Ghost și Black Phantom
Design Sticlă 3D + cadru metalic