Galaxy A82 5G mai aproape de lansare, a fost certificat de Bluetooth

438
Galaxy A82 5G mai aproape de lansare a fost certificat de Bluetooth
Sursa Foto: via mysmartprice.com

Nu este un secret faptul că Samsung lucrează la lansarea smartphone-ului Galaxy A82 5G, am scris despre acest lucru. Ultimele dovezi ale existenței acestui smartphone au fost reperate recent pe Geekbench, unde au fost dezvăluite unele dintre specificațiile hardware. Acum, același telefon a fost certificat de Bluetooth SIG. Primirea acestei certificări înseamnă de obicei că respectivul dispozitiv este aproape de lansare.

Din vizita lui Samsung Galaxy A82 la Bluetooth SIG nu aflăm nicio informație suplimentară despre acest telefon. Am aflat doar numărul de model (SM-826S și versiunea: Bluetooth 5.0. Nici o specificație sau altă caracteristică nu am aflat de aici.

Galaxy A82 5G posibil cu Snapdragon 855+

Galaxy A82 5G poartă numărul modelului SM-A826S în baza de date Bluetooth SIG. Acest număr de model se potrivește cu cel pe care l-am văzut pe benchmark-ul Geekbench săptămâna trecută. Telefonul, conform listării Bluetooth SIG, va avea conectivitate cu versiunea Bluetooth 5.0. Dacă mergem după scorurile Geekbench, Galaxy A82 5G ar trebui să împacheteze Snapdragon 855+, un procesor vechi de doi ani. Smartphone-ul va fi urmașul lui Samsung Galaxy A80, lansat și în România.

Bluetooth SIG (Special Interest Group) are sediul în Kirkland, Washington, SUA. Supraveghează dezvoltarea standardelor Bluetooth și acordă licențe pentru tehnologiile Bluetooth. Bluetooth SIG nu dezvoltă, produce sau vinde produse compatibile Bluetooth.

Dispozitivul a reușit să obțină 755 și respectiv 2.630 de puncte în rezultatele testelor single-core și multi-core de la Geekbench. În ceea ce privește software-ul, se spune că Samsung Galaxy A82 5G va porni din cutie cu Android 11 și One UI 3.0. Va avea 6GB de memorie RAM și, probabil 128GB de stocare, dar nu sunt excluse și alte variante.

Se crede că Samsung Galaxy A82 va veni în mai multe variante, în funcție de piață și de operatorii de telefonie mobilă. Zvonurile anterioare ne sugerează că Samsung pregătește și un A82 5G cu numărul de model SM-A826B. Conform MySmartPrice, Samsung Galaxy A82 vine cu o cameră tip flip-up. Telefonul este în prezent în stadiu avansat de dezvoltare, dar data lansării este necunoscută în prezent.