Samsung a anunțat lansarea noului Galaxy A80 în România începând cu data de 1 iulie. Smartphone-ul va fi disponibil pentru comenzi online și în magazinele fizice ale partenerilor selectați. Construit pentru Era Live, Galaxy A80 oferă inovații semnificative: prima camera triplă care se rotește și display-ul New Infinity.

Samsung Galaxy A80 este creat pentru Era Live – o lume în care nativii digitali surprind orice moment, îl împărtășesc apoi cu ceilalți și se conectează instant. Cele mai recente inovații ale camerei, ale designului și performanța lui A80 aduc o nouă experiență mobilă. Acesta se potrivește nevoilor generației de astăzi: mereu pregătită pentru orice s-ar întâmpla„. A declarat DJ Koh, președinte și CEO al Diviziei IT & Mobile Communications Samsung Electronics.

Împărtășește experiențele tale live cu Samsung Galaxy A80

Pentru prima oară pe un smartphone Galaxy, Galaxy A80 este echipat cu un modul triple-camera rotativ. Samsung a pus pe A80 camere de înaltă calitate, rotative față/spate, în așa fel încât calitatea fotografiilor și a clipurilor video este extraordinară. Modulul rotativ vă permite să înregistrați în mod continuu, indiferent dacă filmați cu obiectivul frontal sau cu cel de pe spate, astfel încât toate momentele surprinse vor fi incluse într-un singur video.

Indiferent dacă sunteți pe munte sau la un festival de street food, Galaxy A80 vă permite să realizați fotografii clare indiferent dacă e zi sau noapte, cu camera principală de 48 MP. Acum, cu o cameră Ultra-Wide cu un unghi 123°, puteți să fotografiați sau să transmiteți live video-uri. Camera de adâncime 3D de pe A80 vă permite să obțineți mai multă profunzime în ceea ce înregistrați. Astfel puteți crea clipuri cu momentele preferate cu ajutorul funcțiilor precum Live Focus Video. În plus, modul Super Steady Video permite realizarea clipurilor la calitatea cea mai bună, fără a fi tremurate.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Dolby Atmos este o tehnologie de sunet surround anunțată de Dolby Laboratories în aprilie 2012. A fost utilizată pentru prima dată în filmul animat realizat de Disney, Brave. Practic cu Dolby Atmos se creează o experiență audio tridimensională, care te înconjoară din toate părțile. Samsung a introdus sistemul Dolby Atmos cu seria Galaxy S9.[/vc_message]

Bucurați-vă de o experiență cinematică multimedia cu A80

Galaxy A80 are primul ecran Samsung Infinity Display, un ecran FHD+ Super AMOLED de 6,7 inch  fără margini. Cu un raport de afișare de 20:9, noul ecran New Infinity Display vă oferă o experiență multimedia completă. Experiența audio-vizuală este la un al nivel datorită Dolby Atmos, atunci când utilizați căști sau difuzoare Bluetooth.

Ca parte a experienței Galaxy, A80 oferă și Samsung Knox, platforma Samsung de securitate. În plus, Samsung Pass vă permite accesul sigur și convenabil în aplicații și în website-uri prin senzorul de amprentă. Datorită funcției Intelligent Performance Enhancer, Galaxy A80 va fi cât se poate de rapid și nu vă va lăsa la nevoie. Software-ul său de optimizare a performanței alimentat de AI maximizează puterea procesorului, memoria RAM și capacitatea bateriei, adaptând eficiența lui A80 la nevoile voastre zilnice.

Galaxy A80 vine în trei culori: Angel Gold, Ghost White și Phantom Black. Opțiunile de culoare Angel Gold și Ghost White vin cu nuanțe de roz și respectiv albastru, permițându-vă să vă exprimați stilul personal. Puteți vedea mai multe detalii și specificațiile lui Samsung Galaxy A80 pe pagina noastră din iLoveSamsung.