Samsung lucrează la Galaxy A82 5G – un nou telefon cu un modul rotativ

489
Samsung lucreaza la Galaxy A82 5G un nou telefon cu un modul rotativ
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Cândva camerele slide-out au fost văzute ca o soluție pentru cadrele tot mai subțiri ale smartphone-urilor. În 2019, Samsung a lansat un Galaxy A80, în plin avânt al crestăturilor și camerelor  frontale în gaură pe smartphone-uri. Acest dispozitiv are un modul rotativă, dar nu a avut un succesor în 2020. Acum am aflat că un Galaxy A82 5G va fi lansat în acest an.

Conform Galaxy Club lansarea va avea loc în partea a doua a acestui an. Informațiile care au ajuns la noi arată că Samsung lucrează deja la Galaxy A82. Dispozitivul se alătură perfect listei noilor telefoane Samsung din seria Galaxy A. Samsung Galaxy A12 și Galaxy A32 au fost deja lansate, iar Galaxy A52 și Galaxy A72 va urma în curând.

Samsung Galaxy A82 5G cu numărul de model SM-826B

Nu știm prea multe despre acest Samsung Galaxy A82, cu excepția faptului că acesta va fi un telefon 5G. De fapt, în acest moment nici nu putem spune cu certitudine dacă dispozitivul are o cameră slide-out, un modul rotativ. În cele din urmă și dispozitivul care a fost dezvoltat odată ca Galaxy A81 a venit în cele din urmă pe piață sub numele de Galaxy Note 10 Lite. De și este ușor de ghicit, dispozitivul va avea numărul de model SM-A826B, acest lucru nu a fost confirmat de Samsung.

Acest lucru nu modifică faptul că este interesant de văzut cum un Samsung Galaxy A82 se va poziționa pe piață între Galaxy A72 și – încă relativ accesibilul – Galaxy S21. Sau mai exact, de care va fi mai apropiat în privința caracteristicilor. Cât de apropiat va fi de Samsung Galaxy A80 încă nu știm. Este posibil să moștenească de la acesta doar modulul rotativ, celelalte specificații și caracteristici vor fi mult mai noi.

O modalitate ușoară de a afla numărul de model al telefonului propriu este să introduceți codul * # 06 # și să apelați ca în cazul unui număr de telefon. Veți obține simultan numărul modelului împreună cu numărul de serie și numărul IMEI al dispozitivului dvs.

Conform informațiilor, în acest moment, dezvoltarea lui Galaxy A82 este într-un stadiu destul de timpuriu. Nu am fi surprinși dacă dispozitivul va vedea lumina zilei numai în vară sau poate în toamnă. Dar, așa cum s-a mai spus, multe alte telefoane Samsung vor ajunge pe piață până atunci. Galaxia Samsung va crește ca de obicei cu multe telefoane entry-level, mid-range și premium și în acest an. Sunt așteptate cu interes în special modelele Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3.