Galaxy A8s a primit certificarea Bluetooth, lansarea la 10 decembrie

837

Primul smartphone Samsung cu o gaură pe ecran va deveni în curând oficial. Samsung are planificată lansarea pentru Galaxy A8s pe 10 decembrie, iar dispozitivul a fost acum certificat de Bluetooth SIG. Această certificare vine la doar două zile după ce Galaxy A8s a obținut și certificarea Wi-Fi Alliance, potrivit SamMobile. Așa cum era de așteptat, certificarea Bluetooth nu dezvăluie nimic nou, doar ca telefonul va suporta conectivitate Bluetooth 5.0.

Modelul Galaxy A8s este o versiune îmbunătățită a telefonului Galaxy A7 (2018) cu noul ecran Samsung Infinity-O. De asemenea, se așteaptă să fie primul smartphone Galaxy alimentat de procesorul Snapdragon 710. Restul specificațiilor sunt destul de asemănătoare cu Galaxy A7. Are cele trei camere din spate ale modelului A7 (2018) și cea mai recentă versiune de Android 8.0 Oreo.

Nu știm dacă este importantă și contează foarte mult această versiune de Android Oreo, oricum va primi Android Pie și încă o actualizare majoră. Chiar și Galaxy A9 (2018) rulează tot pe Android 8.0 în loc de 8.1. Cel mai important este că Galaxy A8s are cea mai recentă versiune a aplicației pentru camere foto Samsung și câteva caracteristici de vârf.

Prețul de vânzare este încă necunoscut la fel și data comercializării

Alte specificații ar trebui să includă 6 GB de memorie RAM și 128 GB de stocare internă, sigur cu posibilitate de extindere prin intermediul unui microSD. O baterie destul de mare, cu o capacitate de 3.400 mAh, va ține luminile aprinse pe Galaxy A8s.

Amper este unitatea de măsură a intensității curentului electric. Denumirea vine de la André-Marie Ampère, un fizician și matematician francez. Ca apreciere a valorii sale, Ampère a mai fost numit și Newton-ul electricității. Este considerat unul dintre principalii fondatori ai electromagnetismului. Numele său a fost înscris pe Turnul Eiffel.

Samsung Galaxy A8s va excela în departamentul foto. În gaura din ecranul Samsung Infinity-O va avea o cameră frontală de 24 MP situată pe partea stângă. Camerele din spate vor include o cameră ultra-lată de 8 MP cu o diafragmă F/2,4 și o cameră principală de 24 MP cu diafragma F/1,7. Completează modulul de trei camere un senzor de adâncime de 5 MP pentru fotografii bokeh.

Nu este clar când Samsung Galaxy A8s va ajunge efectiv la comercializare, știm doar data lansării. Pe rafturile magazinelor îl vom găsi probabil la sfârșitul lui decembrie. Nu cunoaștem nici prețul în acest moment.