Samsung lansează Galaxy A8s FE în gradient pe 14 februarie

955

Șeful Samsung Mobile China a prezentat un smartphone Samsung Galaxy A8s FE (Female Edition). Acest smartphone va fi lansat în ziua de 14 februarie de Valentine’s Day. Galaxy A8s a fost lansat inițial în China luna trecută, atunci a fost menționată și această variantă concepută pentru femei.

Vrem nu vrem când vedem literele FE, din terminația numelui telefonului, gândul ne duce la Galaxy Note 7 FE. Numai că acesta s-a numit Fan Edition. Nu este cazul acestui smartphone. În numele Samsung Galaxy A8s, FE reprezintă „Ediția feminină”. Astfel, nu lasă loc de îndoieli spre ce categorie demografică se îndreaptă acest telefon, potrivit SamMobile.

Samsung Galaxy A8s FE va fi lansat cu ocazia zilei îndrăgostiților

Nu este nimic diferit pe acest Galaxy A8 FE față de telefonul lansat în China luna trecută și aflat deja la vânzare. CEO-ul Samsung Mobile din China a prezentat de curând Galaxy A8s FE în carne și oase. Singurul lucru evident diferit este finisajul de gradient care nu este oferit în mod normal cu acest dispozitiv.

Samsung a lansat doar în China pe Galaxy A8s până acum. Fanii se așteptau la o lansare pe mai multe piețe având în vedere specificațiile foarte bune. Sunt informații că Galaxy A8s ar putea ajunge și pe alte piețe în afară de China. Au fost zvonuri că Galaxy A8s poate fi lansat în Coreea de Sud la sfârșitul lunii ianuarie. Este posibil să ajungă și în alte zone. Samsung va lansa Galaxy A8s FE pe 14 februarie. Dacă smartphone-ul va ajunge și pe alte piețe nu știm momentan.

Valentine’s Day, Ziua Îndrăgostiților, numită și Sărbătoarea Sfântului Valentin, este sărbătorită pe 14 februarie. Sfântul Valentin a fost un preot al Romei, care a fost întemnițat pentru susținerea creștinilor persecutați. În anul 2017, de Ziua îndrăgostiților, în SUA s-au cheltuit 18,2 miliarde dolari, sau peste 136 de dolari pe persoană!

Galaxy A8s este primul smartphone de la Samsung care vine cu un afișaj Infinity-O. Este de asemenea primul dispozitiv marca Galaxy, fără o mufă de căști de 3,5 mm. Specificațiile includ un ecran Full HD de 6,4 inch, Snapdragon 710 cu o memorie RAM de până la 8 GB și stocare de 128 GB. Există și un sistem cu trei camere în spate. Toate acestea sunt alimentate de o baterie de 3.400mAh și sistemul de operare Android 8.1 Oreo. Galaxy A8s se comercializează în China la un preț de aproximativ 485 de dolari. Este posibil ca Galaxy A8s FE să vină cu un preț similar.