Galaxy A8s, cu o cameră în gaura din afișaj și triple-camera la spate

876

Smartphone-ul Samsung Galaxy A8s a apărut pe site-ul de certificare din China, TENAA. Fotografiile publicate de TENAA arată un telefon cu triple-camera la spate, precum și o cameră în orificiul din ecran. Galaxy A8s va fi lansat pe 10 decembrie în China și sunt informații că va ajunge mai târziu și pe alte piețe internaționale.

Samsung a anunțat luna trecută planurile sale de a lansa un telefon cu un afișaj Infinity-O cu gaură. În această gaură, ca o mică insulă situată în partea de sus a unui ecran fără margini, se va afla camera frontală. Samsung Galaxy A8s este primul telefon al gigantului tech cu aceste noi modele de ecrane, recent lansate de Samsung.

Galaxy A8s a fost postat pe site-ul de reglementare TENAA din China și vedem primele fotografii oficiale ale smartphone-ului. Preluate de la AndroidAuthority fotografiile sunt edificatoare în privința viitorului smartphone Samsung. În aceste imagini apare un telefon cu un trio de camere orientate spre spate și un scaner de amprente tot acolo.

Samsung Galaxy A8s apare în gradient argintiu

Avem, de asemenea, ceea ce pare a fi o culoare de gradient argintiu. Probabil că setarea triplă a celor trei camere urmează modelul deja implementat de Samsung cu o cameră principală, una cu obiectiv larg și una telefoto. Am ales telefoto în detrimentul unei camere care acționează ca un senzor de adâncime, dar vom vedea peste două zile.

În partea din față găsim într-adevăr noul ecran al companiei Samsung, Infinity-O. Sau dacă preferați afișajul cu gaură în ecran. Autoritatea chineză de reglementare, publică de obicei fotografii elocvente ale telefoanelor certificate. Vedem un telefon frumos și elegant iar în fotografii mai apare și data lansării 10 decembrie.

TENAA este echivalentul agenției de reglementare din SUA, FCC. TENAA este deținută de Ministerul Industriei și Tehnologia Informației din China și se ocupă de certificarea echipamentelor de telecomunicații. TENAA are un centru de certificare și în Thailanda care  acoperă mai mult de 80 de produse din șase categorii, mai puțin telefoane.

Încă nu suntem siguri la ce să ne așteptăm de la iminentul Galaxy A8s. Nu suntem foarte siguri în ceea ce privește specificațiile, dar TENAA arată o baterie de 3.300 mAh și un display de 6,39 inch. Dacă este ceva de genul telefoanelor Samsung Galaxy A7 și A9, acest Galaxy A8s va avea un procesor de gamă mijlocie. Cip-setul va fi însoțit de 4GB – 8GB de memorie RAM și de la 64GB la 128GB de stocare.

Ecranele cu o gaură pentru camerele frontale în display pare a fi următoare tendință în materie de afișaje pe piața telefoanelor mobile. Compania chineză Huawei va lansa și ea un Huawei Nova 4 la o săptămână după lansarea companiei Samsung. Vom vedea în curând cum va fi primit de utilizatori noul ecran și cum se va comporta în utilizare.