Galaxy A8s posibilă lansare pe 10 decembrie, are camera foto in-display

1056

A apărut data de lansare a smartphone-ului Galaxy A8s, care va avea camera foto in-display. Samsung și Huawei se află într-o cursă strânsă pentru a lansa primul smartphone din lume cu tehnologia camerei in-display. Totuși liderul mondial în vânzările de smartphone-uri se pare că va fi primul care va lansa un astfel de telefon. Samsung a confirmat data de lansare a lui Galaxy A8s, 10 decembrie 2018, potrivit PhoneArena.

Probabil că nu este o coincidență că ambele companii au anunțat aproape concomitent data de lansare. Samsung va lansa pe Galaxy A8s pe 10 decembrie în timp ce Huawei va avea lansarea lui Nova 4 pe 17 decembrie. Conturile de pe Weibo al celor două companii au prezentat imagini destul de similare, dezvăluind contururile inovatoare ale telefoanelor lor iminente. Și leaksterul IceUniverse a publicat o imagine care prezintă pe Galaxy A8s cu afișajul Infinity-O împreună cu data de 10 decembrie în partea de jos.

Samsung Galaxy A8s și Huawei Nova 4 vor adoptă modele cu un ecran aproape complet, cu rame laterale foarte subțiri. Rama inferioară este mai mare decât cea superioară pe ambele dispozitive. O gaură mică se găsește în ambele afișaje pentru a găzdui camera selfie. Coincidență sau nu, această gaură este localizată în același colț din stânga sus. De fapt, s-ar putea spune că modelele Galaxy A8 și Nova 4 sunt destul de asemănătoare.

Lansarea lui Samsung Galaxy A8s va avea loc în China

Conform analiștilor din domeniu, lansările din 10 decembrie – Samsung Galaxy A8s și 17 decembrie -Huawei Nova 4, vor avea loc în China. Cele două dispozitive avangardiste sunt așteptate să ajungă și pe alte piețe globale la scurt timp după aceea. Desigur, lansările în SUA nu sunt în niciun caz garantate mai ales dacă vorbim de telefonul Huawei. Sunt informații că Samsung Galaxy A8s va ajunge și în Statele Unite.

Weibo este cel mai cunoscut și cel mai influent site de micro-blogging din China. Peste 450 de milioane de utilizatori de internet din China se informează despre telefoanele mobile pe acest site. Weibo este un hibrid între Twitter și Facebook. Site-ul este disponibil în limba chineză simplificată, chineza tradițională și engleză.

Galaxy A8s poate fi și primul smartphone Galaxy cu procesorul Snapdragon 710. Se așteaptă ca alte specificații să fie similare cu modelul Galaxy A7 (2018), inclusiv o setare cu trei camere în spate. Gaura afișajului ar trebui să conțină o cameră frontală de 24 MP și o baterie de 3.400 mAh ar fi sub capotă.

Nu ne așteptăm la Android Pie pe Galaxy A8s, desigur. Acesta vine la sfârșitul lunii ianuarie pentru Galaxy S9 și Galaxy Note 9. Galaxy S10 va fi, în mod firesc, primul telefon Samsung cu Android Pie și poate avea și o a doua cameră în interiorul găurii ecranului Infinity-O.