Pe 25 octombrie, Samsung a lansat două noi smartphone-uri, Galaxy A6s și Galaxy A9s în China. Ambele telefoane au fost prezentate cu câteva zile mai devreme decât Samsung Galaxy A9 (2018). În timpul prezentării celor două dispozitive de clasă mijlocie, Samsung a arătat un alt smartphone, care poartă numele de Galaxy A8s.

De atunci nu mai știm nimic despre acest inedit dispozitiv, cu excepția faptului că ar fi trebuit să aibă un nou tip de afișaj. Acum respectivul tip de afișaj are un nume și este Infinity-O. Am putut atunci privi la designul lui Samsung Galaxy A8s. Informațiile inițiale au fost că acesta va fi primul smartphone produs de Samsung cu un design cu adevărat fără margini.

Prin urmare, partea frontală este caracterizată printr-un afișaj Samsung Infinity-O. Din câte am văzut, ecranul în partea superioară se apropie foarte mult de rama de acolo. În timp ce în partea de jos are o margine mică, dar nu mai mare decât Galaxy S9 sau Galaxy Note 9. Afișajul se extinde puțin mai mult spre laturi decât la Galaxy A9 (2018).

Samsung Galaxy A8s cu Infinity-O și trei camere la spate

Camera frontală nu se află în marginea superioară ca de obicei, de data aceasta este în colțul din stânga sus al afișajului. Camera, din nefericire, nu se află sub ecran și, prin urmare, este vizibilă tot timpul și nu poate fi ascunsă. Potrivit AllaboutSamsung, pe spate sunt trei camere ale căror specificații sunt în prezent necunoscute. Cele trei camere sunt similare cu cele aflate pe Galaxy A7 (2018) aranjate una sub cealaltă pe partea stângă spate. Deci ar fi normal să presupunem că sunt aceleași camere aflate pe A7 (2018). Există un mic bliț LED sub camera și un senzor de amprentă de o formă mai mult sau mai puțin eliptică în mijloc.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]LED, light-emitting diode – diodă emițătoare de lumină. Rusul Oleg Losev a fost primul care a creat un LED în anul 1920. Creația sa a făcut înconjurul lumii, însă nu s-a găsit nici o întrebuințare a acesteia timp de câteva decenii.[/vc_message]

Au fost informații că Galaxy A8s este un smartphone echipat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 710. De asemenea că va avea o baterie de 3.000 mAh. Nu știm mai multe informații despre ce se află la interior momentan.

Conform informațiilor, acest dispozitiv va fi lansat și în variante de culoare gradient, similar cu Galaxy A9. Din ce știm până acuma, smartphone-ul va fi prezentat în luna ianuarie, până atunci vom avea cu siguranță mai multe date despre acesta.