Viitorul smartphone Galaxy A9 confirmat de site-ul Samsung

909

Pe site-ul Samsung au fost publicate primele pagini de asistență pentru Galaxy A9. Vedem dispozitivul, momentan cu numărul de model SM-A920F, ca un dispozitiv dual-SIM pe pagina Samsung Spania. Acesta este codul de model a ceea ce, foarte probabil, se va numi Samsung Galaxy A9 sau A9 (2018).

La sfârșitul lunii august am descoperit că Samsung lucrează la un nou Galaxy A9, care va fi lansat și în Europa. De atunci a devenit clar faptul că dispozitivul este primul smartphone quad-camera Samsung. Mai mult, știm când va fi lansat oficial dispozitivul: pe 11 octombrie. Cu toate acestea, indiferent de ce zvonuri au fost până acum nu prea am găsit referiri, de la Samsung, despre acest dispozitiv. Dar acum propriul site Samsung îi confirmă în sfârșit existența.

Samsung Galaxy A9 va fi disponibil în Europa

Pe site-ul spaniol Samsung puteți găsi o primă pagină de suport a lui SM-A920F. Pagina însăși nu prezintă informații interesante, dar arată că dispozitivul are două sloturi SIM ca standard.

În plus, faptul că pagina poate fi găsită pe site-ul spaniol Samsung confirmă faptul că Galaxy A9 va apărea într-adevăr și în Europa. Recent a fost la fel și în cazul lui Samsung Galaxy A7, care a apărut tot acolo prima dată. Conform site-ului olandez GalaxyClub, versiunile acestui smartphone pentru Olanda și Belgia sunt în curs de dezvoltare.

Datorită zvonurilor apărute anterior, avem deja o imagine a ceea ce vom avea pe Samsung Galaxy A9. În primul rând o premieră în departamentul foto la un smartphone produs de gigantul tech sud-coreean. Dispozitivul va avea patru camere foto la spate. Prima cameră are 24 megapixeli. Mai avem o cameră cu unghi larg de 8MP, o cameră cu zoom de 10MP și un obiectiv cu zoom de 5 megapixeli.

Sharp a lansat în iulie 2004 modelul Sharp V602Sh cu zoom de 2x. Acesta este primul telefon cu zoom optic. Telefonul Nokia N93, lansat în 2006, a inclus un obiectiv cu zoom optic de 3x. Samsung Galaxy S4, lansat în iunie 2013 a fost  primul telefon inteligent cu zoom optic de 10x.

Samsung Galaxy A9 va funcționa aproape sigur cu procesorul Qualcomm Snapdragon 660. Va pune în mișcare acest procesor un acumulator cu o capacitate de 3.720 mAh. Când va apărea pe piață pot exista versiuni cu diferite cantități de memorie și de stocare. Presupunem că Galaxy A9 va veni ca standard cu 4GB de RAM și 64GB de stocare.

Samsung va lansa smartphone-ul cu patru camere Galaxy A9 pe 11 octombrie. Un preț de vânzare nu este încă cunoscut în acest moment și putem doar presupune data finală a lansării. Cu puțin noroc, el este în magazine înainte de sfârșitul lunii octombrie.