Noul Galaxy A9 (2018), video cu cele patru camere în acțiune

1088

Recent pe 11 octombrie, Samsung a prezentat smartphone-ul Galaxy A9 (2018). Acesta este considerat un telefon mid-range, sub gama high-end a gigantului tech din Coreea de Sud. Dar chiar și așa, acesta vine cu o noutate absolută în lume și pentru pentru Samsung, patru camere la spate.

Cel mai nou model din seria Galaxy A din 2018, Galaxy A9 are un sistem avansat de camere. Samsung Galaxy A9 este o premieră mondială cu cele patru camere ale sale, Samsung este primul producător cu un dispozitiv cu patru camere la spate. A9 este primul smartphone Samsung cu așa-numita Quad Camera.

După prezentare, compania Samsung a lansat și un clip video, o reclamă oficială pentru Galaxy A9 (2018). Acest videoclip se concentrează și explică, pe ce pot face cele patru camere aflate pe Galaxy A9. Există o cameră Ultra Wide de 8 MP, o cameră foto cu teleobiectiv de 10 MP, o cameră primară de 24 MP și o cameră de profunzime de 5 MP.

Galaxy A9, fotografii uluitoare cu toate cele patru camere

Samsung Galaxy A9 este așteptat pe mai multe piețe selectate de Samsung începând cu data de 15 noiembrie. Cu lansarea la vânzare peste două săptămâni, Samsung a lansat acum un nou videoclip cu Galaxy A9 (2018), primul smartphone din lume cu patru camere. Videoclipul arată ce fel de diferență este într-o cameră foto cu unghi larg de 120° pe o fotografie. Sunt prezentate și imagini realizate cu celelalte trei camere. Puteți vedea acest clip video pe pagina noastră prin intermediul site-ului PhoneArena.

Primul videoclip postat pe YouTube este „Eu la grădina zoologică”. A fost încărcat la ora 8:27, sâmbătă 23 aprilie 2005, de co-fondatorul site-ului Jawed Karim. Videoclipul de nouăsprezece secunde a fost realizat de Yakov Lapitsky la grădina zoologică din San Diego, prezentându-l pe Karim în fața elefanților.

Samsung Galaxy A9 (2018) este programat să apară și la distribuitorii autorizați de Samsung din România. Deocamdată se pot face precomenzi, smartphone-ul va fi disponibil doar după mijlocul lui noiembrie. Până atunci, dacă doriți să vedeți ce poate acest smartphone, vizionați videoclipul de mai sus.

De asemenea, vedeți ce puteți face cu cele patru camere foto și pe site-ul nostru iLoveSamsung. Este posibil ca acest sistem quad-camera să fie următoarea generație de camere foto pe telefoanele Samsung.