Galaxy A9 Pro cu un afișaj Infinity-O cu gaură, lansat în Coreea de Sud

791
Samsung Galaxy A8s a fost primul smartphone cu noul ecran Samsung Infinity-O, cu o gaură pentru camera foto frontală. Dispozitivul a fost inițial destinat imensei piețe din China, dar se pare că gigantul sud-coreean a văzut imediat interesul enorm pentru el aici. Acum acesta a căpătat valențe internaționale și a fost lansat în Coreea de Sud sub denumirea de Samsung Galaxy A9 Pro. Samsung a decis ca acesta să fie comercializat și în țara natală, dar sub un alt nume. Din 28 ianuarie, Samsung Galaxy A9 Pro va afla la vânzare în Coreea de Sud la un preț de aproximativ 540 USD. Acest Galaxy A8s / Galaxy A9 Pro, dar posibil sub alt nume, va ajunge treptat pe alte piețe din întreaga lume în următoarele săptămâni. Sigur că prețul fiecărei piețe va fi diferit de cel pe care tocmai l-am citat.
Samsung Galaxy A9 Pro este identic cu Galaxy A8s ca specificații
Din punct de vedere hardware, Galaxy A9 Pro este identic cu Galaxy A8s, singura diferență reală fiind numele în sine. Aceasta înseamnă că aveți același afișaj LCD FHD+ de 6,4 inch cu un raport de aspect de 19,5: 9 și un afișaj cu gaură. Procesorul Snapdragon 710, o memorie RAM de 6 GB, și o stocare de 128 / 256 GB pentru care consumatorii din China sunt foarte mulțumiți, sunt acolo. În spate, este o configurație triplă a camerei, care constă într-un shooter principal de 24 MP cu o diafragmă de f / 1,7. Aceasta este însoțită de un teleobiectiv 2x de 10MP și cameră de 5MP pentru adâncime și pentru îmbunătățirea portretelor. Ecranul din față este găurit pentru un aparat de fotografiat de 24 MP.

Teleobiectivul este un obiectiv menit să apropie subiectele aflate la distanță mare față de aparatul de fotografiat. Sharp V602SH este primul telefon cu o cameră cu zoom optic. Avea o cameră cu focalizare automată de 2 megapixeli cu zoom 2x. A fost lansat în anul 2004.

Toate acestea sunt susținute pe Galaxy A9 Pro de o baterie de 3.400 mAh. Printre caracteristicile suplimentare se numără Bixby și un senzor de amprentă convențional la spate. Fiind un intermediar, chiar mai avansat, dispozitivul nu are un scaner de amprente in-display. La fel ca Galaxy A8s, de asemenea, aceasta nu are o mufă pentru căști de 3,5 mm. Vine cu Android Oreo, ceea ce este un pic dezamăgitor știind că Android Pie este deja pe piață. Galaxy A9 Pro va fi vândut în negru și albastru în Coreea de Sud.