Acasă Stiri Imagini cu Galaxy A9 Star, cu accesoriile sale și butonul Bixby

Imagini cu Galaxy A9 Star, cu accesoriile sale și butonul Bixby

Modelele de smartphone-uri din seria Galaxy A, Galaxy A9 Star și A9 Star Lite, au făcut obiectul mai multor scurgeri și informații în ultima vreme. Am văzut deja o serie de fotografii și un presupus videoclip al duetului Galaxy A9 Star și Lite. Acum, mai multe fotografii ale telefonului Samsung Galaxy A9 Star au fost reperate pe site-ul Comisiei Naționale de Comunicații (NCC) din Taiwan.

Samsung Galaxy A9 Star a fost certificat de NCC sub numărul de model SM-G885Y / DS, care indică spre o variantă dual-SIM a telefonului. Fotografiile dispozitivului de pe site-ul web al NCC sugerează că ar putea să aterizeze cu o configurație cu două camere și un senzor de amprentă digitală în spate, spate care se așteaptă să fie din sticlă.

Samsung ar putea pune în sfârșit butonul Bixby pe dispozitivele care nu fac parte din gama high-end, iar debutul acestui buton pe Samsung Galaxy A9 Star poate fi începutul. Și, după cum vedem în fotografiile cu Galaxy A9 Star, emise de autoritatea de certificare din Taiwan (NCC), butonul Bixby va fi văzut pe un alt dispozitiv Galaxy care nu este din cea mai înaltă clasă.

Imaginile oferă, de asemenea, o privire frumoasă asupra telefonului din toate părțile, în plus față de încărcător, un cablu USB și căști vor însoți pe Galaxy A9 Star în cutia de vânzare cu amănuntul.

În față, Samsung Galaxy A9 Star pare să vină cu un Infinity Display de 6,3 inch Full HD+ de 2.220×1.080 pixeli cu un raport de aspect de 18,5: 9. Mai multe informații sugerează că telefonul va fi alimentat de un procesor octa-core de 2,2 GHz Qualcomm Snapdragon 660, ajutat de 4 GB de memorie RAM și 64 GB stocare. Se spune că departamentul foto include o setare a camerei de 24MP + 16MP și o cameră de 24 MP pentru selfies. O baterie de 3.700mAh este de așteptat să alimenteze receptorul. Sistemul de operare Android 8.0 Oreo aproape sigur îl vom găsi instalat la ieșirea din cutie.

Sony Ericsson Z1010 – a fost primul telefon din lume cu o cameră foto frontală. A fost lansat în 2003 iar camera avea 0,3 MP pentru autoportret și apel video. Telefonul a avut un preț de 130$. Google a estimat, în 2014, că peste 93 de milioane de selfies au fost făcute zilnic pe dispozitivele Android.

Se pare că tastele telefonului pentru putere și volum vor fi plasate în partea stângă și va exista un buton suplimentar pe partea stângă, posibil pentru declanșarea asistentului Bixby. În partea de jos, dispozitivul are o mufă pentru căști de 3,5 mm, un port USB de tip C – spre deosebire de Galaxy A6 și Galaxy A6+, un microfon și un difuzor.

Samsung pare să fi ales căștile bugetare pentru Galaxy A9 Star în loc de cele de înaltă calitate pe care le folosește la vânzarea telefoanelor premium cum ar fi Galaxy S8. Poate includerea lui Dolby Atmos este motivul pentru care Samsung crede că aceste căști mai ieftine ar fi suficiente, deși ar putea fi doar o mișcare pentru a menține costurile reduse.

Data lansării și detaliile privind prețurile sunt necunoscute momentan, dar toate scurgerile sugerează că va fi dezvăluit mai devreme decât ne așteptăm.

SourceSamMobile

Stiri

Samsung Electronics a primit 48 de premii la IDEA 2021

Samsung a anunțat ieri că a primit 48 de premii la IDEA 2021 acordate de Industrial Designers Society of America. Printre acestea sunt...

Samsung Galaxy S21 FE o „rara avis”, doar 10.000 de telefoane produse

Înainte ca Samsung să lanseze următoarea serie Galaxy S22, fanii și toți utilizatorii de telefoane mobile așteaptă pe Galaxy S21 FE. Ediția...

Google Pay disponibil pe telefoanele Samsung și pe seria Galaxy Watch 4

Google Pay poate fi folosit de luna aceasta pentru telefoanele Samsung pentru a realiza plăți contactless. Utilizatorii trebuie doar să descarce aplicația...

Smartphone pliabil Samsung Galaxy Flex Note cu slot pentru S Pen

Luna trecută au fost lansate smartphone-urile pliabile Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Din păcate, un Galaxy Note...

Samsung anunță un nou capitol al experienței sale Life Unstoppable

Samsung prezintă ediția din 2021 a tradiționalului său „Life Unstoppable: the house of surprises”. După succesul de anul trecut, este un pas...

Samsung Hand Wash lansată în Play Store pentru seria Galaxy Watch 4

Aplicația oficială Samsung Hand Wash este acum disponibilă pentru descărcare în Play Store pentru noul Galaxy Watch 4 & Watch 4 Classic....

Galaxy S23 Ultra poate utiliza o cameră foto de 200MP

Mai mulți fani Samsung sperau că Samsung va include o cameră de 200MP pe Galaxy S22 Ultra. Se pare că acest lucru...