Galaxy A9 Star apare în imagini și dezvăluie unele specificații

1440

Galaxy A9 Star este unul dintre smartphone-urile Samsung care nu a fost încă prezentat, dar deja știm destul de multe lucruri despre el. Dispozitivul a fost inițial cunoscut sub numele de model SM-G8850, dar a fost recent identificat cu numele său de piață – Samsung Galaxy A9 Star. Imaginea noului smartphone a apărut pe rețeaua socială chineză Weibo. Informațiile indică un telefon accesibil ca buget, din gama mid-range și o configurație cu dual-camera pe spate (24MP + 16MP) și un senzor de amprentă tot în spate.

Deoarece telefonul a fost recent listat la TENAA, agenția chineză de reglementare, știm acum ce se află sub capota lui. Și judecând după aceste specificații, Galaxy A9 Star vrea să fie un smartphone de ultimă generație, deși există câteva detalii care sunt încă un mister.

În ceea ce privește specificațiile, modelul utilizează un Infinity Display Super AMOLED cu un raport de aspect de 18,5: 9 un procesor cu opt nuclee de 2,2 GHz, nu avem încă numele procesorului, o rezoluție a ecranului FHD+ de 2220 × 1080 și o diagonală a ecranului de 6,3 țoli. Este disponibil în variante de memorie RAM de 4 GB și 6 GB. Telefonul este alimentat de sistemul de operare Android 8.0 Oreo, are o capacitate a bateriei foarte generoasă de 3700 mAh, care în funcție de procesor și de alte specificații se poate dovedi foarte bună. Va veni în două variante de culoare, alb și negru.

Există, de asemenea, o cameră secundară orientată spre față de 16 megapixeli și așa cum era de așteptat, Galaxy A9 Star rulează ultima variantă a sistemului de operare Google, Android 8.0 Oreo.

China are cea mai lungă frontieră terestră combinată din lume, măsurând 22,117 km. China are frontieră cu 14 state, pe locul doi în lume după Rusa. China se învecinează cu printre altele cu Vietnam, India, Nepal, Afganistan, Pakistan, Kazahstan, Rusia și Mongolia și are frontiere maritime cu Coreea de Sud, Japonia, Vietnam și Filipine.

Camerele cu rezoluții mai mari de 16 MP au fost de mult timp un element de bază a smartphone-urilor lansate de Samsung în China, iar Galaxy A9 Star pare să fie un răspuns la competiția sălbatică pe care Samsung o duce în China.

Compania sud-coreeană a lansat recent și pe Galaxy A6+ cu o cameră frontală de 24 megapixeli, deși dispozitivul nu este așteptat să fie lansat pe piața chineză. Camera din spate a lui A9 Star este, instalată pe verticală în colț, ca în cazul iPhone-ului, o încercare a firmei Samsung de a profita de problemele iPhone-ului în China.

Telefonul ar putea fi un produs exclusiv pentru piața chineză, cel puțin la început, după aceea, în funcție de impactul de acolo, Samsung poate decide și altceva. Smartphone-ul este posibil să debuteze în acest an la sfârțitul verii sau în toamnă.

În ultimul moment am aflat, prin intermediul site-ului Sammobile că Samsung Galaxy A9 Star se va îndrepta către mai multe piețe asiatice, în majoritatea țărilor din Asia de Sud-Est. Versiunea non-chineză poartă numărul de model SM-G885F (versiunea chineză este SM-G8850), iar faptul că este listat pe site-ul Samsung Vietnam confirmă într-adevăr că o lansare în afara Chinei se află în plină desfășurare. Dacă numele va rămâne neschimbat pe alte piețe, rămâne de văzut.

Iată lista țărilor în care Samsung intenționează să lanseze Galaxy A9 Star: Cambogia, Singapore, Thailanda, Indonezia, Malaezia și Vietnam, prin intermediul diferiților operatori de telefonie mobilă de acolo. Este o listă destul de scurtă care s-ar putea să se extindă mai târziu, deși nu vom ști cât de mult.

Prețurile rămân cea mai importantă întrebare. Nu știm cât va costa!

VIASamMobile
SURSĂPhoneArena