Samsung Galaxy A90 5G certificat în Coreea de Sud

741
Sursa Foto: via 91mobiles.com

Samartphone-ul Samsung Galaxy A90 5G, este de așteptat să fie „capo di tutti capi” din seria Galaxy A 2019. Acum Galaxy A90 5G a fost certificat de agenția de control National Radio Research Agency (NRRA) din Coreea de Sud. Conform NRRA au fost certificate numerele de model SM-A908N și SM-A908B, probabil primul număr pentru varianta 5G și al doilea pentru 4G.

Agenția Națională de Cercetare Radio (NRRA) a declarat că modelul Samsung Galaxy A90 5G a fost omologat și a primit verde pentru lansarea pe piața internă. Certificarea NRRA nu dezvăluie prea multe despre specificații, dar sugerează că Samsung este pregătit pentru lansarea receptorului premium pe teren propriu.

Conform informațiilor Galaxy A90 ar putea veni cu Snapdragon 855

Zvonurile și informațiile anterioare despre Samsung Galaxy A90 spun că acesta va fi dotat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 855 însoțit de 6 GB RAM. Acest procesor se află și pe seria Samsung Galaxy Note 10. Telefonul care include varianta 5G aproape sigur va avea un ecran Super AMOLED cu diagonala de 6,7 inch (17,01 cm). Va fi un ecran Infinity-U cu o  rezoluție FHD+, probabil 2400 x 1080 pixeli.

Au fost mai multe informații că modelul Samsung Galaxy A90 5G va fi exclusiv pentru Coreea de Sud. Acolo a și fost testat, în rețeaua locală 5G disponibilă deja în Coreea. Conform zvonurilor anterioare acest model va avea o încărcare rapidă de 45W și o baterie de 4.500 mAh. Samsung Galaxy Note 10+ 5G suportă încărcarea rapidă de 45W.

NRRA – National Radio Research Agency este un organism  de certificare din Coreea de Sud. NRRA impune ca un producător sau vânzător de echipamente de radiodifuziune și comunicații din Coreea să posede documente care să specifice aspectele relevante privind echipamentele de radiodifuziune, de comunicații și pentru aparatele electrice supuse certificării.

Galaxy A90 5G cu o cameră frontală de 32 MP

În departamentul foto, Samsung Galaxy A90 poate avea o configurație triplă a camerei spate, cu o cameră principală de 48 MP. Varianta 4G a smartphone-ului este posibil să apară cu o cameră secundară de 8 MP și o a treia de 5 MP. Varianta 5G ar putea avea o cameră secundară de 12 megapixeli plus una de 5 megapixeli. Pe partea frontală, pentru selfies și apeluri video, se zvonește că telefonul include o cameră de 32 MP.

Samsung Galaxy A90 va fi lansat cel mai probabil cu sistemul de operare Android 9 Pie din cutie și interfața One UI. Conform 91Mobiles, deocamdată Samsung nu a făcut niciun fel de comentarii referitor la acest smartphone 5G. Nu știm nici data lansării nici un eventual preț.