Samsung Galaxy A90 5G a fost lansat în China, costă 635 $

1221
Sursa Foto: via GsmArena.com

Samsung a lansat în septembrie pe Galaxy A90 5G ca fiind cel mai ieftin smartphone 5G dintre telefoanele sale. Este cel mai recent dispozitiv cu o caracteristică 5G după flagship Galaxy S10 5G și Note 10 5G. Acum Samsung a lansat pe Galaxy A90 5G în China. Smartphone-ul dispune de puternicul procesor Snapdragon 855 și un ecran de 6,7 inch.

Telefonul păstrează toate specificațiile tehnice ale modelului lansat în Coreea de Sud. Samsung Galaxy A90 5G etaleaza un ecran Infinity-U Super AMOLED Full HD+ și un scanner de amprente digitale in-display. Smartphone-ul Samsung 5G  a ajuns în China cu 8 GB RAM și 128 GB stocare nativă. Samsung Galaxy A90 5G este al patrulea model 5G al companiei sud-coreene, model lansat recent și în Marea Britanie.

Un excelent departament foto pe Galaxy A90 5G

Galaxy A90 5G are o cameră primară de 48 de megapixeli cu deschiderea de f / 2,0. Aceasta este asociată cu o cameră de adâncime de 5 MP cu diafragma de f / 2,2 și o cameră Ultra-Wide de 8 MP. Telefonul are o baterie de 4.500 mAh cu încărcare rapidă de 25W. Dispozitivul rulează pe Android 9.0 Pie și interfața Samsung One UI. Pentru o securitate suplimentară A90 5G dispune și de deblocarea feței. Puteți citi mai multe despre smartphone-ul Samsung în articolul nostru din iLoveSamsung.

Cu multe caracteristici îmbunătățite ale camerei și funcții AI, cum ar fi Super Steady, Optimizatorul scenelor și Detectorul de defecte, puteți înregistra tot ce contează mai mult pentru voi. Camera frontală de 32 MP are și modul Live Focus pentru înregistrarea celor mai bune selfie-uri sau videoclipuri.

Live Focus este o caracteristică Samsung care vă permite să ajustați nivelul de neclaritate a fundalului. Astfel încât subiectul din fotografie să iasă în evidență și să puteți schimba starea de spirit a fotografiei. Chiar și după ce faceți fotografia, puteți reajusta neclaritatea până când veți găsi setarea ideală.

Samsung Galaxy A90 pornește în China de la 4.499 de yuani (~ 570€), conform GizmoChina. Smartphone-ul este disponibil în două opțiuni de culoare, și anume Space White și Holographic Black. Panoul posterior este proiectat folosind un sistem gen holografic. Samsung o numește modelul său de carouri holografice. Designul are un finisaj gradient pe jumătatea superioară și o culoare normală pe porțiunea inferioară.

Pre-comenzile pentru Samsung Galaxy A90 5G vor începe în China din 25 octombrie, iar livrările pe 31 octombrie. Samsung a lansat recent încă un model 5G în China, pe Galaxy 10+ și, în perioada următoare, conform informațiilor din zonă, va urma și Galaxy Note 10 5G. Samsung a fost prima companie străină care a lansat un telefon 5G în China.