Samsung a lansat un puternic Galaxy A90 5G pentru Era Live

1616
Samsung Galaxy A90 5G
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat lansarea smartphone-ului Galaxy A90 5G – cel mai recent membru al seriei Galaxy A. Acesta are conectivitate 5G și este realizat pentru nativii digitali care trăiesc în Era Live. Samsung Galaxy A90 5G combină conectivitatea 5G cu multe caracteristici excelente pentru a capta, transmite și partaja exact așa cum doriți.

Suntem încântați de succesul seriei Galaxy A 2019 – o generație de smartphone-uri construite pentru noua Era Live. Acestea se concentrează pe funcțiile esențiale pe care oamenii le doresc cel mai mult, inclusiv o cameră de înaltă calitate, o baterie de lungă durată și un ecran imersiv”. A declarat DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT la Samsung Mobile. „Samsung a colaborat permanent cu partenerii noștri din ecosistemul 5G pentru a aduce 5G la cât mai multe persoane. Acum, cu Galaxy A90 5G oferim conectivitate 5G pe întregul portofoliu de smartphone-uri Galaxy, oferind mai multor persoane viteză mare de acces și experiențe conectate”.

Cu Samsung Galaxy A90 5G, vei putea transmite concertele live ale artiștilor tăi preferați, ca și cum ai fi de fapt acolo. Rețeaua 5G hiperconectată ne apropie și ne permite să facem mai mult pe dispozitivele noastre, iar securitatea este considerată mai importantă ca niciodată. Galaxy A90 5G este securizat de Samsung Knox, asigurându-vă că dispozitivul este protejat și experiența conectată este extrem de sigură.

Performanță de generație următoare cu Samsung Galaxy A90 5G

Galaxy A90 5G oferă o experiență puternică, perfectă și sigură. Este cel mai recent exemplu Samsung de a combina funcțiile mobile avansate și designul complex al dispozitivelor Galaxy cu soluții 5G inovatoare. Echipat cu platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 855 5G, Galaxy A90 5G oferă oamenilor experiențe mobile transformatoare, de la conectivitate 5G superioară la capacități AI îmbunătățite.

Suntem mândri de parteneriatul cu Samsung pentru a aduce viteza și performanța 5G la cât mai multe persoane„. A declarat Cristiano Amon, președinte, Qualcomm Incorporated, conform News Samsung.Smartphone-urile Samsung vor susține o experiență 5G complet nouă, care le permite oamenilor să lucreze mai repede și să joace mai mult, indiferent unde se află”.

Samsung Galaxy A90 5G vă permite să înregistrați și să partajați videoclipuri cu o camera foto de 48 MP. Cu multe caracteristici îmbunătățite ale camerei și funcții AI, cum ar fi Super Steady, Optimizatorul scenelor și Detectorul de defecte, puteți capta cu ușurință experiența care contează cel mai mult pentru voi. Camera frontală de 32 MP are, de asemenea, caracteristici, cum ar fi modul Live Focus, ceea ce face mai ușor ca niciodată captarea celor mai bune selfie-uri sau videoclipuri de grup.

Cu ecranul excelent a lui Samsung Galaxy A90 5G de 6,7 inch FHD+ Super AMOLED Infinity-U puteți avea o experiență cinematografică pentru a obține la maxim conținutul dvs. multimedia. Veți putea trece ușor peste o zi intensă cu bateria puternică aflată pe telefon, 4500 mAh cu o capacitate de încărcare super-rapidă.

Galaxy A90 5G duce, de asemenea, experiența dvs. de jocuri mobile la nivelul următor. Cu conectivitate 5G, vă puteți bucura de jocuri live fără întârzieri, iar Game Booster va rula întotdeauna la cel mai bun nivel atunci când sunteți în focul bătăliilor.

Pentru prima dată pe seria Galaxy A ajunge Samsung DeX

Acum, pentru prima dată pe seria Galaxy A vă puteți îmbunătăți experiența mobilă generală cu Samsung DeX și aplicația Microsoft pe Samsung Galaxy A90 5G. Samsung DeX vă permite să extindeți experiența Galaxy A90 5G la ecranul PC-ului sau la televizor, prin simpla conectare prin USB-C. De asemenea, puteți utiliza aplicația Microsoft Your Phone pentru a reflecta afișajul telefonului pe desktop pentru a verifica notificările, a trimite și a primi mesaje și fotografii.

Samsung Galaxy A90 5G are cu un model geometric unic pe sticla din spate și va fi disponibil în două opțiuni clasice – alb și negru. Telefonul 5G va fi disponibil începând cu 4 septembrie în Coreea și se va extinde către alte piețe suplimentare. Samsung nu a spus exact când va aduce acest telefon pe alte piețe în care există 5G. Cel mai probabil Statele Unite sunt una dintre ele. Prețurile vor fi confirmate în viitorul foarte apropiat.

 Specificații Samsung Galaxy A90 5G
Afișaj 6,7 inch Infinity-U Super AMOLED, Full HD (1080 × 2400)
Procesor Snapdragon 855 Octa Core (2.84GHz + 2.42GHz + 1.8GHz)
Sistem de operare Android 9 Pie
Memorie 6 / 8 GB de RAM, 128 GB stocare
Camere foto Spate: 48 MP + 8 MP Ultra-Wide + 5 MP adâncime
Față: 32 MP
Slot Micro-SD Numai până la 512 GB – varianta de 6 GB de RAM
Baterie 4.500 mAh cu încărcare 25W Super Fast Charging
Securitate Amprentă digitală pe ecran, recunoaștere facială
Culori Alb, Negru
Dimensiuni și greutate 164,8 x 76,4 x 8,4 mm, 206 grame