Telefoanele Galaxy A90, A20e și A40 vor fi disponibile și în Europa

1233

Site-ul web al companiei Samsung din Anglia confirmă venirea modelelor Galaxy A90 și Galaxy A40. În plus, un Galaxy A20 ce pare să fie o variantă cu numele Samsung Galaxy A20e, vine și el la pachet. Au fost zvonuri că acesta va fi un telefon Samsung Android Go. Samsung a lansat recent Galaxy A50 în Europa, acest smartphone va fi disponibil și în România.

Cu toate acestea, Galaxy A50 este doar primul dispozitiv din noua serie Galaxy A care va apărea mai târziu în această primăvară și în Europa. În Anglia am aflat acum de sosirea a cel puțin trei modele confirmate, potrivit GalaxyClub. Pe site-ul Samsung UK apare pagina de produs pentru Galaxy A90. Pagina nu menționează detalii despre A90 dar, titlul și adresa URL nu lasă loc pentru interpretare.

Prea multe detalii despre noile smartphone-uri din seria A nu se cunosc

Mai apare pe site-ul Samsung din Marea Britanie și pagina pentru Galaxy A40, o pagină goală! O pagină pentru acest dispozitiv a apărut, de asemenea și pe site-ul Samsung Germania cu ceva timp în urmă. Avem certitudinea astfel că aceste două noi smartphone-uri de la Samsung vor ajunge în Europa. Suntem siguri că le vom găsi în magazine și în România.

O a treia pagină, tot pe site-ul Samsung UK este pentru Samsung Galaxy A20e. Acest „e” începe să apară tot mai des în portofoliul Samsung. Am avut inițial o tabletă Samsung Galaxy S5e, apoi un Galaxy S10e și acum acest Samsung Galaxy A20e. Numele său de model a apărut nu de mult timp, este SM-A202F. Modelul Galaxy A20e ar putea fi o versiune limitată a modelului Galaxy A20, posibil cu Android Go. Așteptăm acest model să fie lansat mai târziu în această primăvară.

Android Go este o versiune mai simplă a sistemului de operare Android 8.1 Oreo. Aduce cele mai bune caracteristici ale sistemului de operare Android și le pune pe dispozitive cu maximum 1 GB de memorie RAM. Astfel aceste telefoane sunt foarte accesibile ca preț dar nu dispun de specificații prea bune.

Paginile de produs dedicate celor trei – Galaxy A90, Galaxy A40 și Galaxy A20e, există. Aceste pagini nu includ specificații sau caracteristici, deși existența paginilor confirmă sosirea celor trei noi telefoane din seria Galaxy A. Din moment ce paginile acestor telefoane au apărut, mai multe detalii despre toate aceste dispozitive vor apărea, fără îndoială, în următoarele zile sau săptămâni. Deocamdată nu știm când Samsung va lansat aceste noi modele din seria Galaxy A.

Până acum gigantul tech a lansat doar pe Galaxy A10, A30 și A50. Pe lângă cele trei Galaxy A recent lansate și pe lângă cele prezentate în acest articol, conform informațiilor Samsung mai are pe țeavă pe Galaxy A60 și Galaxy A70.