Viitorul smartphone Galaxy A90 va avea o camera de tip pop-up

1075

Samsung Galaxy A90 este în curs de dezvoltare. Nu știm prea multe despre cel mai mare smartphone din seria Galaxy A. Nu știm prea multe nici de subalternul său Galaxy A70. Acum, prin intermediul LetsGoDigital, am aflat că acesta va fi primul telefon Samsung cu o cameră pop-up, iar smartphone-ul va primi și un scaner pentru amprentele digitale.

Samsung are o serie de noi smartphone-uri din seria Galaxy A în dezvoltare. Unul dintre noile modele mid-range va fi Galaxy A90, acest dispozitiv va înlocui, pe actualul Galaxy A9 (2018). Cea mai remarcabilă caracteristică nouă este o cameră de tip pop-up scrollabilă. Acest lucru oferă telefonului un design pe ecran complet, fără crestătură sau gaură pe ecran. Au mai fost zvonuri despre faptul că acest tip de cameră foto va fi pe Galaxy A90.

Primul smartphone Samsung cu o camera de tip pop-up

O camera pop-up este ascunsă în interiorul telefonului, apare doar atunci când vreți să faceți o fotografie. Anul trecut, mai multe smartphone-uri au fost lansate în China cu o așa-numită cameră de tip pop-up. Este vorba despre Vivo NEX, Oppo Find X și Xiaomi Mi Mix 3. Este posibil ca Samsung să se adreseze pieței din China cu un astfel de smartphone.

La unele dintre smartphone-urile cu pop-up, camera foto este operată manual, altele au o cameră automată. Nu știm încă ce tip va alege Samsung pentru cameră, manual sau automat. Este posibilă ca doar o variantă de Galaxy A9 cu acest sistem de cameră, să fie destinată Chinei.

Smartphone-urile Oppo sunt comercializate de BBK Electronics Corporation. Este o companie multinațională cu sediul în China specializată în electronică. Comercializează televizoare, playere MP3, camere digitale și telefoane mobile. Comercializează smartphone-uri sub mărcile Oppo, OnePlus și Vivo, precum și playere Blu-ray, căști și amplificatoare pentru căști sub marca Oppo Digital.

La fel ca modelul A9 de anul trecut, A90 va avea probabil patru camere în spate. Galaxy A9 este, pentru moment, singurul smartphone din lume care are un departament foto quad la spate. Galaxy A90 pare să fie succesorul real al modelului Galaxy A9 (2018).

Luna trecută a fost un zvon din Coreea de Sud că Galaxy A90 va avea un scaner de amprente în ecran. Samsung Galaxy S10 și S10+, sunt primele smartphone-uri Samsung cu un senzor de amprentă în afișaj. Este posibil ca Galaxy A50 și A70 să aibă și ele un scaner de amprente similar.

Galaxy A9 a fost lansat în octombrie 2018. Este încă neclar când va fi introdus Galaxy A90. Cel mai probabil ne vom întâlni cu el față în față prin toamnă. Mai întâi așteptăm pe A10, A30 și A50, ale căror caracteristici le-am publicat recent.

SURSĂLetsgoDigital