Smartphone-ul Galaxy A90 confirmat cu „Notchless Infinity Screen”

846

Pagina de internet Samsung Indonezia tocmai a confirmat prematur și „involuntar” că viitorul Galaxy A90 va fi singurul model din seria A care va avea un ecran „Notchless Infinity”. Pagina oficială Samsung Indonezia pentru seria Galaxy A este acum offline, dar porumbelul a scăpat! Respectiva versiune stocată în cache încă mai există și conține câteva informații despre gama de produse Galaxy A. Există inclusiv o imagine și o descriere a designul exterior al modelului Galaxy A90.

Pagina respectivă nu conține imagini cu Samsung Galaxy A90. Toate dispozitivele Galaxy A afișate pe pagină au ecranul Infinity-U. Cu toate acestea, „Notchless Infinity Screen” este disponibil numai pe Galaxy A90″. Este o confirmare că această caracteristică de design va fi exclusiv pentru cel mai mare și mai bun model din seria A.

Pagina Samsung descrie, de asemenea, câteva dintre principalele caracteristici ale seriei Galaxy, cum ar fi o cameră Ultra Wide ce va avea capabilități de estompare a neclarității fundalului. Dar se specifică faptul că aceste caracteristici nu vor fi disponibile pentru fiecare model Galaxy A. Acestea vor fi probabil rezervate smartphone-ului Galaxy A90, aflat în partea de sus a seriei Galaxy A.

Galaxy A9 cu o cameră rotativă tip pop-up, de 48 MP

Anul trecut Samsung a lansat trei noi tipuri de ecrane, Infinity-O, Infinity-U și Infinity-V. Samsung nu vrea breton tip Apple dar avem ecrane cu un mic decolteu în formă de „U” sau „V”. În aceste locuri sunt amplasate camerele frontale. Infinity-O este cel mai simplu, cu un orificiu în ecran unde este amplasată camera sau camerele foto frontale. Celelalte două au acest decolteu unde este doar o cameră.

Ice Universe este un fost angajat al companiei Samsung Electronics. Informațiile sale sunt de cele mai multe ori confirmate, mai ales când vine vorba despre telefoanele Samsung reprezentative. Universe Ice este un leakster care postează multe informații pe Twitter și pe site-ul chinezesc Weibo.

În ceea ce privește camera frontală, includerea unui afișaj „Infinity Notchless” pentru Samsung Galaxy A90 ridică întrebarea unde va fi amplasată această cameră. Un răspuns ar fi în rama din partea superioară, conform AndroidHeadlines. Numai că „notchless” trebuie să însemne „fără cusur”, descrierea de către Samsung a telefonului este „tot ecranul și nici un cadru“.

Au fost zvonuri, prin februarie de la Ice Universe, că Galaxy A90 va avea un afișaj fără margini și fără nimic pe ecran, completat de o cameră de tip pop-up pentru selfies. Interesant, această afirmație a fost urmată de o alta, sugerând că o camera de tip pop-up ar avea de fapt un mecanism de rotire și ar fi folosită atât pentru față, cât și pentru spate.

Lansare oficială pe 10 aprilie pentru Galaxy A90

Potrivit informațiilor de până acum Samsung Galaxy A9 va avea un sistem de cameră de tip pop-up. Acesta va avea un mecanism alunecător, rotativ pentru cameră. Ar însemna că va exista o singură cameră de 48 MP, care se va roti și poate fi folosită atât pentru fotografii frontale cât și la spate. În esență, Galaxy A90 va capta fotografii de aceeași calitate, indiferent de formă, autoportrete sau peisaje, indiferent cum va fi utilizată camera.

Este prima dată în istoria smartphone-urilor Samsung când o camera de tip pop-up ar fi văzută pe un telefon mobil. Va fi destul de interesant să vedem ce design va adopta Samsung, dacă va avea certificare IP68 sau dacă va fi similară cu alte soluții pop-up de pe piață.

Smartphone-ul Galaxy A90 cu un design fără margini și, eventual, o cameră de tip pop-up este așteptat să apară oficial la 10 aprilie. Atunci Samsung a anunțat un eveniment „A Galaxy” unde va lansa trei smartphone-uri Galaxy A.