Samsung Galaxy A91 va avea încărcare super rapidă de 45W

796
Samsung Galaxy A91 va avea încărcare super rapidă de 45W
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung tocmai a confirmat existența a două viitoare telefoane Galaxy A, Samsung Galaxy A91 și Galaxy A90 5G. Listarea pe site-ul Samsung Ungaria dezvăluie, de asemenea, unul dintre detaliile lor hardware. Samsung Galaxy A91 va suporta viteze de încărcare de 45W, în timp ce Samsung Galaxy A90 5G va veni cu suport pentru încărcare rapidă de 25W.

Samsung Galaxy Note 10+ (și varianta sa de 5G) sunt primele smartphone-uri ce dispun de încărcarea rapidă de 45W. Samsung Super Fast Charging 2.0 de 45W cu siguranță va ajunge și pe alte smartphone-uri Samsung în perioada următoare.

Samsung Super Fast Charging 2.0 de 45W va ajunge la mai multe telefoane

Conform site-ului Samsung Ungaria, lista oficială de modele compatibile pentru încărcarea rapidă de 45W cuprinde „Samsung Galaxy Note 10+, Galaxy Note 10+ 5G, Samsung A91 și versiuni superioare”. Acest lucru sugerează că tehnologia Samsung Super Fast Charging 2.0 de 45W va ajunge în mai multe telefoane în curând. Totuși, Samsung va vinde încărcătorul de 45W la nivel global.

Samsung Galaxy A91 va fi smartphone-ul top-of-the-tabel din gama Galaxy A 2021. Conform zvonurilor de până acum Samsung Galaxy A91 are o configurație foto cu patru camere. Aceasta constă dintr-o cameră principală de 108MP, una cu unghi larg de 16MP, una cu teleobiectiv de 12MP și zoom optic de 5x și un senzor ToF. Probabil este vorba despre senzorul ISOCELL Bright HMX de 108 MP, lansat anul acesta. Ce puțim momentan nu există alte informații despre acest smartphone Samsung.

Tilt OIS – înclinarea camerei este o tehnică cinematografică în care camera rămâne într-o poziție fixă, dar se mișcă în sus / jos într-un plan vertical. Înclinarea aparatului foto are o mișcare similară cu cineva care ridică sau coboră capul pentru a privi în sus sau în jos. Această cameră „Tilt OIS” va avea și stabilitate optică a imaginii.

Informații ceva mai multe doar despre Samsung Galaxy A90 5G

În schimb despre Samsung Galaxy A90 sunt ceva mai multe informații. Smartphone-ul a fost recent certificat de agenția de control National Radio Research Agency (NRRA) din Coreea de Sud. Conform NRRA modelul Samsung Galaxy A90 5G a fost omologat și a primit verde pentru lansarea pe piața din Coreea. Conform unor informații Galaxy A90 5G va fi exclusiv pentru piața sud-coreeană.

Samsung Galaxy A90 5G probabil va fi dotat cu procesorul Snapdragon 855 însoțit de 6 GB RAM. Este același procesor aflat și pe seria Samsung Galaxy Note 10. Samsung Galaxy A90 5G, se zice că va dispune de o configurație tripe-camera la spate cu tehnologia „Tilt OIS”. Telefonul este încercarea companiei Samsung de a lansa un smartphone 5G mai ieftin. Chiar dacă este aproape de lansare, despre Galaxy A90 5G nu știm nimic de pre preț sau o eventuală dată de lansare.