Primele detalii despre Galaxy A9S și Galaxy A6S înainte de lansare

843

Samsung este pregătit să lanseze două smartphone-uri noi în China, Galaxy A9S și Galaxy A6S, la sfârșitul lui octombrie. Conform site-ului indian Mysmartprice, mai multe scurgeri de informații au dezvăluit prețul pentru Samsung Galaxy A9S și Galaxy A6S. Înainte de lansare, o captură de ecran a fost postată pe Twitter de către @MDDDJ_ care dezvăluie prețul celor două telefoane viitoare.

Potrivit imaginii postate, Galaxy A6S are un preț de 2.199 CNY, aproximativ 275 € pentru varianta cu 6 GB de RAM. Pe de altă parte, modelul Galaxy A9S va avea un preț de 3.499 CNY, aproximativ 440 € pentru modelul cu 6 GB de RAM.

Ambele smartphone-uri sunt de așteptat să debuteze în mai multe variante de memorie RAM și de stocare internă. Deoarece prețul scurs este exclusiv pentru varianta RAM de 6 GB, credem că aceasta ar putea fi varianta high-end. Aceasta înseamnă că celelalte variante ar trebui să fie mai mici ca memorie și caracteristici dar și ca preț.

Ce așteptăm de la Samsung Galaxy A9S, Galaxy A6S

Mergând pe informațiile anterioare despre ambele telefoane, Galaxy A9S se așteaptă să vină cu patru camere la spate. Companionul său de lansare, Galaxy A6S va avea o configurare dual-camera la spate. De asemenea, ambele telefoane vor avea scaner de amprente în spate. O altă caracteristică comună ar fi că telefoanele vor rula Android Oreo cu Samsung Experience. Un smartphone Galaxy A9S a fost recent lansat de Samsung în Malaezia, numit Galaxy A9 (2018).

Cea mai mare atracție turistică din Malaezia sunt turnurile Petronas din Kuala Lumpur. Au fost construite în anii 1995-1998. Fiecare turn are câte 88 de etaje și o înălțime de 452 m. 300.000 de tone are fiecare turn în parte, deoarece sunt construite din beton. Au costat peste un miliard de dolari.

Una dintre scurgerile recente a confirmat faptul că Galaxy A6S va avea o configurație verticală cu două camere, cu bliț LED. Va avea o singură cameră frontală. Alte detalii despre Galaxy A6S arată că telefonul va avea un port USB tip-C în locul portului microUSB convențional. Cel mai bun lucru este că Samsung nu a scos jackul audio de 3,5 mm.

Revenind la Galaxy A9S, telefonul va avea un display Super AMOLED de 6,3 inch cu rezoluție de 2220 × 1080 pixeli. Un Snapdragon 660 de 2,2 GHz, alimentează dispozitivul cu memorie RAM de 6 GB / 8 GB și o memorie internă de 128 GB. Dispozitivul va avea, cel mai probabil, o baterie de 3.800 mAh. Galaxy A9S este de așteptat cu quad-camera la spate. Va avea o cameră principală de 24 MP cu diafragmă f / 1,7 și o cameră telephoto de 10 MP cu diafragmă f / 2,4 și zoom optic 2x. O cameră ultra-wide de 8 MP cu unghi de 120° și una de 5MP cu diafragmă f / 2,2 pentru adâncime vor fi tot acolo. Galaxy A9S va avea frontal o cameră de 24 MP cu diafragma f / 2.0.

Pentru moment, doar aceste detalii le cunoaștem. Cele două vor fi lansate în perioada imediat următoare în China. Vom reveni cu noi informații de îndată ce telefoanele devin oficiale.