Galaxy AI: cinci caracteristici pentru care merită să cumperi un Galaxy S24

241
Caracteristici Galaxy AI
Sursă foto: Zdnet

Inteligența artificială a ajuns, în forță, pe telefoane pentru cei mai mari jucători de pe piață. Nu putea lipsi de aici nici Samsung odată cu lansarea seriei Galaxy S24. Noile telefoane Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra au venit cu Galaxy AI la bord și multe funcții AI practice și foarte utile.

Seria Galaxy S24 de anul acesta vine cu unele actualizări serioase, un design mai rafinat, ecrane mai luminoase și un nou procesor Qualcomm sau Samsung. Dar în ceea ce privește noile capacități pentru telefoane, AI este în centrul atenției, datorită Galaxy AI. Mai jos, via Zdnet, vă prezentăm cinci caracteristici pe Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24 și Galaxy S24+ care fac aceste telefoane foarte atractive.

Samsung descrie Galaxy AI ca o „experiență cuprinzătoare de AI mobil”. Această nouă adăugare la telefoanele emblematice Galaxy aduce un nivel de „inteligență universală” pe care compania nu l-a oferit niciodată până acum. Cu Galaxy AI, comunicațiile, productivitatea și creativitatea dvs. vor fi mult îmbunătățite de inteligența artifcială.

În 1950 Alan Turing a publicat lucrarea „Computer Machinery and Intelligence”. Acolo apare și „Testul Turing”. În această lucrare, Turing, numit „părintele AI”, pune următoarea întrebare: „Pot mașinile să gândească?”

Care sunt acele capacități? În primul rând, este important de reținut că fiecare dintre funcțiile AI va fi alimentată de o combinație de procesare integrată și cloud. Acest lucru nu ar trebui să fie o surpriză. Unele sarcini bazate pe inteligență artificială necesită foarte multă procesare și niciun telefon nu poate să atingă încă puterea necesară pentru ca AI să funcționeze fără ajutorul cloud-ului. Acestea fiind spuse, care sunt noile caracteristici centrate pe AI care se găsesc pe seria Galaxy S24?

Circle to Search – Cerc pentru a căuta cu Google. Acest lucru – Circle to Search – ar trebui să facă căutările dvs. online și mai eficiente. Din orice aplicație, puteți apăsa lung butonul de pe ecranul de pornire și apoi, cu degetul sau S Pen-ul, încercuiți, evidențiați sau atingeți orice informație din aplicație pentru a efectua o căutare pe Google. Nu mai trebuie să părăsiți aplicația curentă și să intrați în Google.

Această caracteristică este deosebit de grozavă de utilizat cu S Pen-ul lui Samsung Galaxy S24 Ultra. Dacă Samsung intenționează sau nu să aducă funcția la modelele mai vechi, momentan nu se știe, sunt doar speculații. Dar, nu ar fi de mirare dacă Cricle to Search rămâne o perioadă exclusiv pentru cel mai recent Ultra.

Generative Edit – Editare generativă. Generative Edit este oarecum similar cu Magic Editor de la Google Photo. Deci, puteți face editări complicate fără a fi nevoie să aveți abilități de editare profesionale. Generative Edit de la Samsung vă permite să atingeți îndelung un subiect dintr-o fotografie și să îl mutați, să redimensionați sau să îl eliminați.

Această nouă funcție de editare vă va permite, de asemenea, să extindeți și să îmbunătățiți imaginile utilizând umplerea generativă, pur și simplu necesitând să decupați sau să decupați o imagine pentru a solicita AI.

Live Translate – Traducere live. O altă caracteristică similară cu cea care se găsește pe cea mai nouă serie Google Pixel este Live Translate. Acest lucru adaugă traducere bidirecțională în timp real telefonului Galaxy S24. Live Translate funcționează în cadrul apelurilor vocale și al traducerilor de text, ceea ce îl face ideal pentru călătorii internaționale.

Transcript Assist – Asistență pentru transcriere. Pentru cei care depind de notele vocale, Transcript Assist va fi acolo pentru a ajuta la transcrierea, traducerea și chiar rezumarea notificărilor vocale. Puteți personaliza modul în care sunt prezentate rezumatele, iar toate acestea se fac pe dispozitiv. În acest fel nu este necesară o conexiune la internet.

Chat Assist – Asistență prin chat. Dacă vrei să redactezi un mesaj în mod corespunzător, fie că este într-un cadru formal sau mai obișnuit, Asistența prin chat te poate ajuta. Caracteristica apare atunci când vă aflați într-un serviciu bazat pe text, cum ar fi e-mailul, rețelele sociale sau Mesaje, și va oferi diferite tonuri pentru ceea ce scrieți.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.