Galaxy AI lansat pentru Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4

102
Galaxy AI Fold 4 si Flip 4
Sursă foto: Adobe Stock

Samsung a început să lanseze actualizarea One UI 6.1 pentru smartphone-urile Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 în Coreea. Actualizarea vine cu mai multe funcții și îmbunătățiri noi, împreună cu Galaxy AI, pentru a face aceste telefoane mai inteligente. Această actualizare, disponibilă acum în Coreea de Sud se va extinde în curând și pe alte piețe la nivel global.

Gigantul high-tech sud-coreean a lansat actualizarea One UI 6.1 însoțită de Galaxy AI pentru Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 cu versiunea de firmware F936NKSU2FXDC. Este o actualizare majoră (aproximativ 2,8 GB) și ar trebui să o descărcați printr-o rețea Wi-Fi. Pentru a descărca actualizarea pe telefon, deschideți aplicația Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.

Actualizarea UI 6.1 și Galaxy AI aduc o serie de funcții bazate pe inteligență artificială pentru aceste dispozitive. De exemplu: Circle to Search, Chat Assist, Interpreter, Live Translate, Note Assist, Transcript Assist, Browsing Assist, Generative Edit și multe altele. Potrivit SammyFans, aceste caracteristici vor îmbunătăți experiența generală a utilizatorului, făcând dispozitivele mai intuitive și mai ușor de utilizat.

Această actualizare One UI 6.1 cu Galaxy AI aduce mai multe funcții AI pe Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4, explicate mai jos.

  • Circle to Search – Cerc pentru a căuta. Desenați un cerc în jurul oricărui lucru de pe ecran pentru a afla mai multe despre acesta.
  • Live Translate – Traducere live. Traduceți limba în timp real în timpul apelurilor vocale.
  • Interpreter – Interpret. Modul Interpret este folosit pentru traducerea în timp real a limbii atunci când vorbiți cu cineva față în față.
  • Generative Edit – Editare generativă. Editorul de fotografii încorporat utilizează AI pentru a oferi funcții de editare avansate, inclusiv eliminarea mai precisă a obiectelor și corectarea unghiurilor și alinierii imaginilor
  • Imagine de fundal generată de AI. Generare generativă de imagini de fundal bazată pe inteligență artificială prin solicitări de text.
  • Asistență la navigare. Folosește AI pentru a rezuma pagini web sau articole în opțiuni de format scurte și puțin mai lungi.
  • Chat Assist. Traduce mesajele în limba preferată în timp real. Este acceptat de aplicația de mesaje stoc și de aplicațiile de mesagerie instantanee precum WhatsApp.
  • Edit Suggestion – Sugestie de editare. Tastatura Samsung folosește AI pentru a oferi corecții de gramatică și ortografie. De asemenea, oferă diverse stiluri și sugestii de tonuri de scriere.
  • Note Assist. Rezumă și formatează notele în aplicația Samsung Notes. Convertește notele scrise de mână în structură de note formatată corespunzător.
  • Transcript Assist. Transcrierea înregistrărilor vocale și etichetarea automată a persoanelor care utilizează Samsung Voice Recorder.

În scurt timp noua actualizarea va ajunge și la utilizatorii de Galaxy Z Fold 4 și Flip 4 din Europa, dar și din alte zone.