Galaxy AI va ajunge pe seria Galaxy S22, Z Fold 4 și Flip 4 pe 3 mai

84
Galaxy AI va ajunge pe Galaxy S22
Sursa foto: sammyfans.com

Am tot scris că Samsung va lansa actualizarea One UI 6.1 cu platforma Galaxy AI la noi dispozitive emblematice. După lansarea actualizării One UI 6.1 pentru nouă dispozitive Galaxy, Samsung este acum gata să lanseze această actualizare majoră pentru următorul set de dispozitive Galaxy. Este vorba despre seria Galaxy S22, Galaxy Z Flip 4, Galaxy Z Fold 4 și seria Galaxy Tab S8.

Acum o informație nouă a dezvăluit data lansării actualizării One UI 6.1 pentru aceste smartphone-uri Galaxy. Potrivit operatorului de rețea canadian, Fido, o nouă actualizare este programată să fie disponibilă pentru seria Galaxy S22, Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 pe 3 mai în Canada. Această actualizare va include și corecția de securitate din aprilie 2024, potrivit SammyFans.

Seria Galaxy S22, Fold 4 și Flip 4 primesc Galaxy AI la începutul lunii mai

Samsung nu a confirmat data specifică pentru lansarea One UI 6.1 pentru aceste dispozitive, dar a anunțat că se va întâmpla la începutul lunii mai. Actualizarea este foarte așteptată, deoarece promite să sporească securitatea și funcționalitatea acestor dispozitive.

Interfața Samsung UI 6.1 va aduce Galaxy AI și multe funcții bazate pe inteligență artificială pentru aceste dispozitive. De exemplu Circle to Search, Chat Assist, Interpreter, Live Translate, Note Assist, Transcript Assist și Browsing Assist. Nu vor lipsi nici Generative Edit, Edit Suggestion și AI-Generated Tapet. Aceste caracteristici vor îmbunătăți experiența generală a utilizatorului, făcând dispozitivele mai intuitive și mai ușor de utilizat.

Edit Suggestion include mai multe efecte, cum ar fi efectul Portret, eliminarea reflexiei și umbrelor, efectul de fundal, expunerea lungă, remasterizarea și ștergerea obiectelor. Funcția este compatibilă cu formatele JPG, PNG, GIF și MP4.

Singura funcție Galaxy AI care nu este disponibilă pentru aceste dispozitive Galaxy din 2022 este Instant Slow-Mo. Aceasta nu este disponibilă nici pe Galaxy S23 FE, deoarece folosește același procesor ca seria Galaxy S22. Samsung promite că va face dispozitivele Galaxy mai inteligente, mai sigure și mai bogate în funcții cu One UI 6.1.