Acasă Stiri Galaxy Bloom este numele real al telefonului pliabil Galaxy Fold 2

Galaxy Bloom este numele real al telefonului pliabil Galaxy Fold 2

În cadrul Consumer Electronics Show (CES) 2020, la o întâlnire privată, Samsung și-a prezentat smartphone-ul pliabil Galaxy Fold 2. Chiar dacă informația a transpirat puțin mai repede, Samsung a confirmat că viitorul său smartphone pliabil tip clamshell se numește Galaxy Bloom.

Potrivit unei publicații sud-coreene, Aju News, Samsung a organizat o reuniune secretă la CES 2020 cu partenerii de afacerii și unii operatori de telefonie mobilă. DJ Koh, CEO-ul Samsung Electronics a confirmat că numele oficial al următorului său telefon pliabil cu design clamshell este Samsung Galaxy Bloom. Nu se va numi Galaxy Fold 2! O imagine nu foarte clară, cam în ceață, filmată în timpul întâlnirii a apărut, dar vedem designul clamshell al telefonului împreună cu numele său Samsung Galaxy Bloom. Se pare că la această întâlnire „clandestină” a fost prezentă și seria Galaxy S20.

Deși aceste informații nu au fost confirmate de Samsung în urma întâlnirii cu ușilor închise la CES 2020, este posibil să fie adevărate. Samsung a organizat și altă dată astfel de întâlniri secrete cu partenerii săi și detaliile nu au fost dezvăluite niciodată. Totuși aceste informații nu sunt foarte diferite de cele auzite până acum.

Samsung Galaxy Bloom în variante de conectare 4G și 5G

DJ Koh a spus că designul lui Galaxy Bloom este inspirat din cutia popularului brand francez de produse cosmetice Lancôme. Așadar, dispozitivul va fi orientat către publicul feminin care are peste 20 de ani. Sigur că și fetele sub această vârstă îl vor dori, mai mult ca sigur. Samsung și-a prezentat pentru prima dată designul la Samsung Developers Conference, în octombrie anul trecut. Întrucât este un dispozitiv tip clamă, acesta poate fi pliat pe verticală în jurul axei sale orizontale.

Spre deosebire de originalul Galaxy Fold , viitorul telefon pliabil tip clamshell Galaxy Bloom nu va avea un film protector de plastic pe ecran. În schimb, compania va folosi o sticlă ultra-subțire (UTG). De asemenea, va fi primul smartphone cu suport pentru înregistrarea video 8K. Samsung Galaxy Bloom va ajunge în modele 4G și 5G.

Lancôme este un brand francez de produse cosmetice de lux fondat în 1935. Face parte din divizia de produse de lux L’Oréal. Juliette Binoche, Uma Thurman, Drew Barrymore, Kate Winslet, Anne Hathaway,Julia Roberts, Penelope Cruz sau Emma Watson au făcut reclamă brandului Lancôme.

Samsung Galaxy Bloom cu Android 10 și One UI 2.0

Când este deschis, Samsung Bloom va avea un ecran de 7,3 inch. Când este închis, Bloom (a înflori) va fi mic și ușor de transportat în buzunar sau poșetă la fel ca un produs de lux Lancôme. De asemenea, ne așteptăm cu Android 10 și OneUI 2.0. Restul specificațiilor rămân totuși un mister. Conform informațiilor va avea un preț sub 1.000 de euro și va fi comercializat pe toate piețele din lume.

În cadrul întâlnirii, a fost confirmat și faptul că succesorul lui Galaxy S10 se va numi Galaxy S20. Seria va include un Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra. Acesta din urmă va avea o cameră de 108MP. Toate telefoanele din seria Galaxy S20 vor fi echipate cu suport pentru înregistrare video 8K, conform Gizmochina.

Samsung este de așteptat să lanseze pe Galaxy Bloom și seria Galaxy S20 la evenimentul „Galaxy Unpacked 2020” pe 11 februarie. Seria Galaxy S10 a fost lansată la Bill Graham Civic Auditorium din San Francisco, o arenă multifuncțională de 8.500 de locuri. Cel mai probabil lansarea lui Galaxy Bloom și a seriei Galaxy S20 va avea loc tot acolo. Apoi cele două vor fi prezente și la Mobile World Congress 2020 Barcelona.

Stiri

Samsung Biologics înregistrează un salt de 65% ca venituri

Scriem cel mai mult pe iLoveSamsung despre smartphone-uri, tablete, smartwatch-uri, televizoare sau alte extraordinare dispozitive sau aparate Samsung. Dar gigantul tech se...

Samsung intenționează să adauge videoclipuri la mesageria smartphone

Smartphone-urile viitoare ale gigantului tech - inclusiv dispozitivul tip clamshell numit neoficial „Galaxy Z Flip” și seria emblematică Samsung Galaxy S20 -...

Modelele Galaxy S20 5G ar putea fi mai ieftine decât Galaxy S11 5G

În urmă cu puține zile am scris despre prețurile seriei Samsung S20. Acestea vor fi mai mari cu cel puțin 50 de...

Galaxy M11 și Galaxy A11 cu Android 10 certificate de Wi-Fi Alliance

Samsung lucrează la două noi smartphone-uri cu preț redus, numite Galaxy A11 și Galaxy M11. Ambele dispozitive au făcut un mare pas...

Galaxy Note 10 Lite este la vânzare în India, costă 495 de euro

Samsung Galaxy Note 10 Lite a fost lansat în India. Telefonul, lansat alături de Galaxy S10 Lite la începutul acestei luni, este...

Samsung își extinde gamele de electrocasnice cu produse noi și inteligente

Samsung este numărul unu la cele mai vândute mărci de aparate electrocasnice din SUA. Acum cu ocazia Kitchen & Bath Industry Show...

Un brevet de husă pentru Galaxy Note 20 dezvăluie design-ul camerelor

În luna următoare, Samsung va dezvălui noua serie Galaxy S20, precum și un nou telefon pliabil, numit Galaxy Z Flip. Noile smartphone-uri...