Samsung Galaxy Book 2 360 ar putea fi lansat la Galaxy MWC 2022 Event

433
Samsung Galaxy Book 2 360 ar putea fi lansat la Galaxy MWC 2022 Event
Sursa Foto: @OnLeaks

Am scris recent că Samsung va organiza un eveniment Galaxy MWC 2022 Event cu o zi înaintea debutului MWC 2022 Barcelona. Printre dispozitivele ce vor fi prezentate cu această ocazie se află și un nou laptop versatil. Este vorba despre Samsung Galaxy Book 2 360. Laptopurile Samsung Galaxy Book originale au venit cu un S Pen, nu știm încă dacă acest laptop va avea un stylus.

Samsung a anunțat săptămâna trecută un eveniment Galaxy MWC 2022, confirmând ulterior că va lansa laptopurile Galaxy Book de generație următoare în ziua aceea. Dar nu a trebuit să așteptăm prea mult să vedem ce va pune Samsung pe tarabă la Galaxy MWC 2022 Event. Despre modelul Samsung Galaxy Book 2 360 tocmai au apărut primele informații. Conform AndroidAuthority, dispozitivul este de așteptat să fie anunțat la evenimentul MWC al Samsung.

Samsung Galaxy Book 2 360 va fi lansat la MWC 2022

Ieri ‘OnLeaks’ alias Steve Hemmerstoffer și GizNext au postat randări cu Samsung Galaxy Book 2 360. Randările arată un laptop cu un design convertibil la 360 de grade, cu ecranul rabatabil, astfel încât să îl poți folosi ca o tabletă. in schimb. Se crede că dispozitivul poartă numele de cod „mars 2 – marte 2”. Vă reamintim că modelul original Samsung Galaxy Book 360 avea numele de cod „marte”.

În orice caz, randările arată un dispozitiv cu trei porturi USB-C (două în stânga și unul în dreapta). Laptopul mai are și un cititor de carduri și un port de 3,5 mm în partea dreaptă. Deci, cei care se așteaptă la porturi HDMI și USB-A ar putea fi dezamăgiți.

Fondatorii HDMI au fost Hitachi, Panasonic, Philips, Silicon Image, Sony, Thomson, RCA și Toshiba. Dezvoltarea HDMI a început în aprilie 2002. Până în ianuarie 2015 au fost vândute peste 4 miliarde de dispozitive HDMI!

În luna ianuarie Galaxy Book 2 Pro și Galaxy Book 2 Pro 360 au fost certificate de Bluetooth SIG (Bluetooth 5.1). De asemenea, bateria acestor modele a fost certificată de Safety Korea. Chiar dacă este o ușoară diferență de nume (Pro), este clar că avem de-a face cu Samsung Galaxy Book 2 360 în două variante. De asemenea, sau fost informații anterioare că Galaxy Book 2 360 va fi echipat cu un ecran de ~15 inch, dar probabil va exista și unul de 13,3 inch.

Galaxy Books originale au venit cu suport S Pen și ecrane OLED. Totuși, nu vedem un S Pen în aceste randări, dar nu înseamnă că nu va fi prezent. Sperăm că acest nou dispozitiv oferă într-adevăr suport pentru stylus pentru cazuri de utilizare creative și productive. Vom afla toate caracteristicile și specificațiile pe 27 februarie cu ocazia prezentării noului laptop Samsung.