Uimitor de ușoare – Galaxy Book Pro și Galaxy Book Pro 360

657
Uimitor de usoare Galaxy Book Pro si Galaxy Book Pro 360
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Datorită mobilității și conectivității lor, notebook-urile pot fi o componentă centrală pentru a face față vieții de zi cu zi, mai ales atunci când o mare parte a propriei lucrări are loc de acasă. Datorită designului său compact, noile laptopuri Galaxy Book Pro și Galaxy Book Pro 360 vă permit să lucrați creativ și productiv și în deplasare.

Samsung a acordat o mare importanță formei compacte a noii serii de notebook-uri. Samsung Galaxy Book Pro și Galaxy Book Pro 360 sunt mai ușoare și mai înguste decât modelele lor predecesoare și apar, de asemenea, în culori subtile și materiale ușoare. Mai mulți designeri din domeniul comunicațiilor mobile au apreciat designul modern al Galaxy Book Pro și Galaxy Book Pro 360.

Book Pro și Galaxy Book Pro 360 usor de mânuit

Pentru a putea îndeplini cerințele moderne pentru notebook-uri designul celor două modele permite transportul ușor și oferă performanțe puternice. Designerul Youngi Shin spune despre designul caracteristic al Book Pro și Galaxy Book Pro 360: „Designul subțire și ușor al celor două notebook-uri a jucat un rol decisiv pentru noi încă de la început. Stilul de viață digital evoluează, ceea ce înseamnă că portabilitatea produselor noastre devine tot mai importantă. Din acest motiv, ne-am bazat pe un design care se concentrează pe compactitatea dispozitivelor„.

Această abordare nu se aplică doar notebook-urilor în sine – accesoriile și ambalajul au fost proiectate având în vedere portabilitatea. Încărcătorul, cablurile, adaptorul și touchpad-ul sunt mai ușoare și mai subțiri în comparație față de modelelor anterioare. „Cea mai mare provocare a fost reducerea dimensiunii și greutății seriei Galaxy Book Pro, îmbunătățind în același timp performanța sa”. A spus designerul Dongseok Lee, conform Samsung Newsroom. „Pentru aceasta am fost atenți la fiecare detaliu pentru a putea crea un design mai subțire și mai ușor„.

Confortul este un sentiment de ușurință fizică sau psihologică, adesea caracterizat ca o lipsă de dificultăți. Prin extensie, confortul desemnează și o situație de securitate materială. Datorită naturii personale, confortul psihologic este extrem de subiectiv.

Confortul este, de asemenea, un factor important atunci când vine vorba de utilizarea produselor cât mai mult timp posibil. Galaxy Book Pro 360 poate fi folosit ca o tabletă și stiloul S Pen inclus pentru scris și desen. S Pen stă confortabil în mână – aproape ca un pix real. În plus, touchpad-ul și zona din jurul butonului de comutare sunt lărgite, în timp ce butonul de alimentare și scanerul de amprente au fost combinate.

Două laptopuri portabile și rezistente

Pentru a combina designul compact cu o baterie de lungă durată și o carcasă robustă, seria Galaxy Book Pro beneficiază nu numai de afișajele AMOLED de înaltă rezoluție, ci și de baterii și o structură revizuită care poate sprijini rezistența ambelor notebook-uri. Rezultatul:

  • Versiunea de 13,3 inch a Galaxy Book Pro 360 are o grosime de 11,5 mm și doar 1,04 kg
  • Versiunea de 13,3 inch a Galaxy Book Pro are 11,2 mm și cântărește aproximativ 870 grame

Ambele notebook-uri pot fi ținute confortabil într-o mână și puse foarte usor într-o geantă. „Utilizatorii simt dimensiunea subțire și compactă ale celor două notebook-uri imediat ce le despachetează”. A spus, designerul Hyeryoung Lee. „Prin urmare, am lucrat la fiecare element pentru a reduce dimensiunea și greutatea„.

Echipa de design a redus, de asemenea, decalajele dintre componentele interne și materialele utilizate din aluminiu și magneziu pentru a face seria Galaxy Book Pro ușoară. Când a fost întrebat cum a fost implementată compactitatea în același timp, designerul Hoyoung Seoc a spus. „Componentele mai puțin importante au fost aranjate cât mai eficient posibil, păstrând distanțele dintre ele mici. Am putut folosi o carcasă subțire fără a afecta conexiunile. Acest lucru se aplică butonului de pornire și scanerului de amprentă, care au fost combinate și sunt ușor de utilizat„.

Estetică elegantă atemporală pe noile notebook-uri

Deoarece notebook-urile au de obicei un ciclu de viață lung, dezvoltatorii Galaxy Book Pro și Galaxy Book Pro 360 s-au străduit să creeze un design care emană o eleganță atemporală. Echipa s-a gândit și la ce culori ar putea satisface așteptările utilizatorilor putea a oferi un confort de lungă durată. „Am optat pentru culori care sunt elegante și plăcute ochiului”, spune designerul Yoojin Kim, comentând decizia pentru seria Mystic color. „Am ales în mod deliberat culori care radiază o estetică atemporală și subliniază carcasa metalică a notebook-ului”.

Aspectul lui Galaxy Book Pro și Galaxy Book Pro 360 este la același nivel ridicat ca și performanța din interior. Galaxy Book Pro 360 este disponibil în culoarea Mystic Silver, în timp ce Galaxy Book Pro vine în două culori mai deschise, care sunt rezultatul combinației dintre Mystic Blue și Mystic Silver cu tonuri simple de alb și negru. „Galaxy Book Pro și Galaxy Book Pro 360 diferă pe mai multe niveluri. Prin urmare, și în schema de culori și utilizarea materialelor respective”, spune designerul Minyeong Jeong.

Carcasa subțire și robustă poate face transportul confortabil și laptopurile ușor de utilizat în același timp. În viitor, Samsung va continua să se bazeze pe produse orientate spre cerințele și nevoile utilizatorilor moderni și testează idei noi bazate pe acestea.