Galaxy Book 2 Pro și Galaxy Book 2 Pro 360 confirmate de Bluetooth SIG

317
Galaxy Book 2 Pro si Galaxy Book 2 Pro 360 confirmate de Bluetooth SIG
Sursa Foto: via mysmartprice.com

Samsung a lansat trei noi laptop-uri Galaxy Book anul trecut pe anumite piețe. Compania a dezvăluit Galaxy Book, Galaxy Book Odyssey și Galaxy Book Pro 360 5G în SUA. Laptopurile nu au ajuns în prea multe țări, dar ne putem aștepta ca Samsung să își extindă portofoliul și în Europa. A trecut ceva timp de la lansare, iar gigantul tech sud-coreean lucrează la modelele succesoare. Este vorba despre Galaxy Book 2 Pro și Galaxy Book 2 Pro 360.

Noi modele din seria Samsung Galaxy Book 2 au fost listată pe site-ul web de certificare Safety Korea. Este vorba despre două noi laptopuri și anume Samsung Galaxy Book 2 Pro și Galaxy Book 2 Pro 360. Cele două laptopuri au vizitat și site-ul web de certificare Bluetooth SIG, potrivit MySmartPrice. Cu această ocazie aflăm primele detalii despre Samsung Galaxy Book 2 Pro, Galaxy Book 2 Pro 360 înainte de lansarea oficială.

Galaxy Book 2 Pro și Galaxy Book 2 Pro 360 aproape de lansare

Listarea Samsung Galaxy Book 2 Pro și Galaxy Book 2 Pro 360 confirmă numerele de model ale dispozitivelor respective. Book 2 Pro 360 are numărul de model NT950QED, în timp ce Book 2 Pro are numărul de model NT930XED. Listarea pe site-ul de certificare Safety Korea dezvăluie, de asemenea, o imagine a modelului Galaxy Book 2 Pro standard. Imaginea prezintă carcasa din spate a dispozitivului, care are o culoare argintie și logo-ul Samsung pe lateral.

Cele două laptop-uri au fost văzute și pe site-ul de certificare Bluetooth SIG. Singura confirmare de la Bluetooth SIG este că cele două laptopuri vor avea suport pentru Bluetooth 5.1. Alte detalii despre laptopurile Samsung rămân sub secret. Sigur în perioda următoare vor apărea mai multe detalii despre cele două modele. Ne referim aici la capcitatea bateriilor, prin Safety Korea sau diagonala afișajelor, procesoare și memorie prin certificările care vor urma.

Safety Korea este o agenție din Coreea acreditată la nivel internațional. Safety Korea efectuează teste și oferă suport tehnic pentru echipamentele electrice rezistente la explozie și care sunt utilizate în atmosfere potențial explozive.

Compania Samsung nu a confirmat calendarul oficial de lansare. Cu toate acestea, o notă scursă a dezvăluit că laptopurile Samsung se vor lansa undeva prin primăvară vară anul acesta. Samsung plănuiește să lanseze și noi modele Galaxy Book 2 și Galaxy Chromebook Go. Mai multe detalii ar trebui să apară pe măsură ce ne apropiem de cronologia lansării.

Vă reamintim că Samsung Galaxy Book Pro și Galaxy Book Pro 360 lansate anul trecut sunt laptopuri extrem de subțiri și ușoare. Ne așteptăm de la Book 2 Pro și Book Pro 360 să împrumute mai multe lucruri de la modelele precedente, în plus față de un nou procesor (posibil AMD Ryzen 6000) și o baterie mai mare.