Samsung Galaxy Book 3 Ultra, au apărut primele imagini

246
Samsung Galaxy Book 3 Ultra
Sursa foto: via sammobile.com

Am scris de câteva zile, de fapt anul trecut, că Samsung va lansa mai multe laptopuri din seria Galaxy Book alături de seria Galaxy S23. Dispozitivele vor deveni oficiale în timpul evenimentului Galaxy Unpacked 2023, în prima săptămână a lunii februarie 2023. Acum, primele imagini ale modelului Samsung Galaxy Book 3 Ultra au apărut. Din denumire se pare că Samsung aduce primul său laptop „Ultra”.

Editorii site-ului TheTechOutlook au lansat primul set de imagini promoționale cu Samsung Galaxy Book 3 Ultra, Galaxy Book 3 Pro și Galaxy Book 3 Pro 360. Toate cele trei laptop-uri sunt destul de subțiri și par să aibă un design metalic. Galaxy Book 3 Ultra are un ecran mare și o tastatură de dimensiune completă cu un tastatură numerică. Deci, este posibil ca acesta să aibă un ecran de 15,6 sau 16 inch (39,62 – 40,64 centimetri). Potrivit SamMobile, laptopul are o crestătură în genul lui MacBook Pro sub trackpad pentru a porni ecranul.

Posibil procesor Intel i9 pe Samsung Galaxy Book 3 Ultra

După denumirea sa, este posibil ca acesta să aibă caracteristici premium, cum ar fi un ecran Super AMOLED cu o rată de reîmprospătare ridicată, un procesor Intel Core i7/i9, probabil un GPU dedicat și o baterie de mare capacitate. Camera web pare să aibă mai mulți senzori, așa că ar putea avea un sistem de autentificare Windows Hello cu un scaner IR.

Seria Samsung Galaxy Book 3 Ultra, Galaxy Book 3 Pro și Galaxy Book 3 Pro 360 au mai multe porturi USB Tip-C și un slot pentru card microSD. Galaxy Book 3 Pro ar putea avea trei porturi USB Tip-C (probabil Thunderbolt 4). Probabil Samsung Galaxy Book 3 Pro 360 va avea doar două porturi USB-C datorită balamalei sale de 360 ​​de grade. Galaxy Book 3 Pro 360 are, de asemenea, un ecran tactil rotativ și un S Pen.

Thunderbolt este un standard de interfață hardware dezvoltată de Intel. Porturile Thunderbolt 4 sunt compatibile cu multe standarde de conectare, inclusiv versiunile anterioare de Thunderbolt, USB, DisplayPort și PCle.

Ne-am putea aștepta ca Samsung să aducă procesoare Intel de generația a 13-a pe laptopurile Galaxy Book 3. De asemenea, ne putem aștepta la câteva funcții ale ecosistemului Samsung, inclusiv Buds Auto Switch, Quick Share, S Note și Second Screen. Sigur vom primi mai multe informații despre aceste laptopuri până la începutul lunii februarie.