Galaxy Book 4 Edge lansat: Samsung extinde ecosistemul Galaxy AI

141
Galaxy Book 4 Edge
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a lansat azi seria Galaxy Book 4 Edge, următoarea generație de computere AI. Cu 45 de performanțe de calcul TOPS NPU AI și integrări hibride de ultimă oră, Galaxy Book 4 Edge amplifică experiența PC și oferă cel mai hiperconectat ecosistem mobil AI de până acum. Samsung propulsează inovația AI și lansează un PC AI de generație următoare cu Galaxy Book 4 Edge.

Alimentat de Galaxy AI și Microsoft Copilot+ și susținut de Snapdragon X Elite Compute Platform cu 45 de putere de calcul TOPS NPU AI (TOPS – Tera Operations per Second), computerul Samsung AI de nouă generație revoluționează modul în care faci lucrurile. Poți face toul mai mult, mai bine și mai repede cu Galaxy Book 4 Edge.

„Galaxy Book4 Edge ne extinde viziunea asupra conectivității AI. Practic reduce decalajul dintre mobil și PC, în timp ce democratizează experiențele AI care schimbă modul în care operăm zilnic”. A declarat TM Roh, Președinte și Șef al Mobile eXperience Business la Samsung Electronics, potrivit SamsungNewsroom.

Galaxy AI de pe Galaxy Book 4 Edge oferă experiență de conectare supremă, susținută de pregătirea Wi-Fi 7 pentru conectivitate rapidă și fără întreruperi între dispozitive. Astfel utilizatorii pot beneficia de funcțiile AI chiar și atunci când sunt offline, păstrând în același timp securitatea datelor lor. Datorită inteligenței artificiale pe dispozitiv, platforma inteligentă Snapdragon învață de la utilizatori în timp, crescând productivitatea și creând experiențe optimizate de inteligență artificială.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Galaxy Book 4 Edge transformând modul în care utilizatorii interacționează cu dispozitivele lor. Noul laptop Samsung permite utilizatorilor să fie mai productivi și mai creativi folosind un limbaj simplu, de zi cu zi. Puteți conecta un dispozitiv mobil la Galaxy Book 4 Edge pentru a experimenta funcțiile Galaxy AI pe un afișaj și mai mare cu Link to Windows. Galaxy Book 4 Edge aduce, de asemenea, funcții preferate de fani, Circle to Search, Chat Assist și Live Translate.

Samsung a colaborat cu Microsoft pentru a aduce Copilot în Windows la Galaxy Book. Astfel utilizatorii au la dispoziție combinația perfectă de AI pe dispozitiv și bazată pe cloud pentru cea mai bună experiență. Pentru acțiuni de zi cu zi, cum ar fi setarea alarmelor, preluarea contactelor, trimiterea de mesaje și multe altele, utilizatorii își pot accesa dispozitivele mobile prin intermediul solicitărilor vocale Copilot. Copilot acceptă, de asemenea, sugestii inteligente de acțiuni pentru pasul următor pentru creșterea productivității.

Laptopul oferă cele mai bune experiențe din clasă prin hardware premium și software de ultimă generație. Proiectat de la zero pentru AI, Galaxy Book 4 Edge introduce următoarea generație de PC-uri AI – punând o gamă largă de AI în mâinile utilizatorilor. Cu o putere de procesare de 45 TOPS NPU, procesorul Snapdragon X Elite echipează Galaxy Book 4 Edge cu performanțe de neegalat pentru capabilități accelerate AI pentru toate funcțiile. Alimentată de cel mai rapid și mai puternic procesor Snapdragon de pe un laptop, tehnologia AI de pe dispozitiv de la Galaxy se va îmbunătăți continuu, asigurând o experiență perfectă și receptivă.

Căutarea de documente, e-mailuri sau pagini web pe computer poate consuma mult timp. Cu Recall, acum poți doar să descrii indiciile pe care ți le amintești pentru a-l găsi. Sau, căutați în timp pentru a găsi conținutul de care aveți nevoie și reinteracționați cu acesta.

În mediul de lucru hibrid de astăzi, apelurile video sunt o întâmplare zilnică, iar noul laptop ajută la depășirea barierelor lingvistice cu colegii internaționali, prietenii și familia. Live Captions oferă subtitrări precise în timp real. Dacă există cuvinte rostite, indiferent de aplicație, transformați-le în subtitrare în engleză în timp real pe ecran.

Galaxy Book 4 Edge este proiectat pentru a face fluxurile de lucru mai cuprinzătoare ca niciodată. Aveți o procesare AI incredibil de eficientă și de 4 ori mai rapidă, datorită platformei de calcul Snapdragon X Elite. Deplasați-vă între aplicații și comenzi fără probleme cu tasta AI dedicată a dispozitivului, activând capabilitățile AI cu o simplă apăsare a tastei. Și în timp ce utilizați Book 4 Edge, contați pe durata de viață a bateriei pe tot parcursul zilei, până la 22 de ore de redare video, 11 ore de lucru și încărcare super-rapidă.

Utilizatorii Samsung Galaxy se pot bucura acum de o suită și mai mare de instrumente pentru creatori. Galaxy Book 4 Edge cu Cocreator folosește AI pentru a transforma activitățile creative. Transformați schițele și textul în artă plastică sau introduceți solicitări de text pentru a crea modele complet noi.

Duceți creativitatea la apelurile video la nivelul următor cu efectele Windows Studio. Faceți conferințele video un pic mai distractive experimentând filtrele camerei și efectele de fundal alimentate de AI pe dispozitiv sau bucurați-vă de focalizarea vocii, de neclaritatea portretului și de contactul vizual.

Afișajul premium a lui Book 4 Edge fac și mai ușor să fii cufundat pe deplin în activități creative. Vision Booster oferă o vizibilitate îmbunătățită în exterior. Ecranul tactil multi-touch și antireflex reduce dramatic strălucirea alături de afișajul Dynamic AMOLED 2X. Designul său ultra-subțire și ușor asigură utilizatorilor libertatea de a crea oricând și oriunde lovește creativitatea. Reîmprospătare adaptivă de până la 120Hz oferă un afișaj remarcabil, alături de standardele de luminozitate și culoare de calitate cinematografică.

Cu Auto Super Resolution, Galaxy Book 4 Edge nu compromite grafica, oferind grafică de înaltă definiție și cadru înalt, care îmbunătățește jocurile în timp real.

Securizat de Samsung Knox, platforma de securitate cu mai multe straturi de calitate a Samsung, laptopul  protejează informațiile critice de pe dispozitiv și protejează împotriva vulnerabilităților cu hardware securizat, detectarea amenințărilor în timp real și protecție colaborativă. Cu Microsoft Secured-core din cutie, clienții Windows se pot simți încrezători în protecția avansată a firmware-ului care vine cu cel mai înalt nivel de protecție Windows 11.

Cu AI pe dispozitiv, anumite funcții Galaxy AI și Copilot+ procesează funcțiile utilizatorului fără a încărca date în cloud, protejând confidențialitatea utilizatorului. Pentru Recall, instantaneele tale sunt ale tale. Acestea rămân locale pe computerul dvs. și puteți utiliza comenzi simple pentru a șterge, ajusta și filtra conținutul salvat. Ai întotdeauna controlul asupra confidențialității în care poți avea încredere. Pentru funcțiile care necesită activitate AI bazată pe cloud, suita de funcții de securitate Microsoft oferă protecție non-stop. Setările de confidențialitate a dispozitivului întruchipează și mai mult angajamentul Samsung Galaxy de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a alege dispozitivul lor și măsurile de protecție AI.

Galaxy Book 4 Edge vine în două dimensiuni: 14 inch (Edge) și 16 inchi (Edge Pro). Laptop-urile folosesc procesorul Snapdragon X Elite cu 12 nuclee CPU, GPU Adreno și NPU dedicat cu performanță de 45 TOPS. Ambele rulează Windows 11 optimizat pentru ARM64 și promit o viață extrem de lungă a bateriei. Au 16GB de memorie RAM și 512GB capacitate de stocare.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Galaxy Book 4 Edge (14 inch – 35,56 cm) are două porturi USB 4.0 (Thunderbolt 3), unul HDMI 2.1 și o mufă de 3,5 mm. De asemenea, are un port USB de tip A suplimentar și un slot pentru card microSD.

Galaxy Book 4 Edge Pro (16 inch – 40,64 cm) are o baterie de 61,8Wh și o încărcare de 65W. Galaxy Book 4 Edge are o baterie de 55,9Wh. Ambele au camere web Full HD (nu au fost confirmate încă), difuzoare stereo și cititoare de amprente cu Windows Hello. De asemenea, au Bluetooth 5.4 și Wi-Fi 7. Laptopuri au dimensiunile/greutatea de 312,3×223,8×10,9 mm / 1,16 Kg modelul Edge și 355,4×250,4×12,3 mm / 1,55 Kg modelul Edge Pro.

Seria Galaxy Book 4 Edge va fi disponibilă pe piețe selectate, inclusiv Franța, Germania, Italia, Coreea, Spania, Marea Britanie și SUA începând cu 18 iunie 2024. Ambele variante (14 inch și 16 inch) vin în culoarea Safir albastru. Laptop-urile au un finisaj rafinat îmbunătățit pentru o senzație elegantă, premium, creată dintr-o mare varietate de materiale reciclate, inclusiv plastic, sticlă și aluminiu.

Pentru mai multe informații despre noile laptopuri vizitați: https://www.samsung.com/galaxy-book/.