Galaxy Book 4 Edge, un PC Copilot+ lansat pe piețele globale

82
Samsung Galaxy Book 4 Edge
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat ieri noul Samsung Galaxy Book 4 Edge pe anumite piețe. Cu performanțe de procesare AI de nivel următor și integrări inteligente hibride AI, Book 4 Edge avansează era AI și introduce utilizatorii la noi niveluri de lucru, joacă și creație fără întreruperi pe computerul lor. Extinderea celui mai hiperconectat ecosistem AI mobil cu Galaxy Book 4 Edge introduce o nouă eră a PC-urilor AI. PC-ul AI de nouă generație va schimba modul în care utilizatorii lucrează, creează și se joacă prin puterea AI

„Galaxy Book 4 Edge marchează începutul unei noi categorii de PC-uri. Acest lucru este pentru Samsung ocazia de a extinde puterea Galaxy AI și de a oferi cel mai hiperconectat ecosistem mobil AI de până acum”. A declarat TM Roh, președinte și șef al companiei. Mobile eXperience Business la Samsung Electronics, potrivit SamsungNewsroom. „Acest computer AI va redefini piața și va oferi oamenilor modalități de a fi mai productivi și creativi.”

Samsung Galaxy Book 4 Edge – un Copilot+ PC – reimaginează în mod fundamental ceea ce este posibil cu un PC. Alimentat de procesorul Snapdragon X Elite, se mândrește cu o incredibilă unitate de procesare neuronală (NPU) de 45 TOPS pentru performanțe de calcul AI de neegalat. Reducend decalajul dintre PC și mobil, noul laptop permite accesul la caracteristicile populare Galaxy AI pe un ecran mai captivant cu noua funcție Link to Windows.

Galaxy Book 4 Edge avansează mai mult ca niciodată ceea ce utilizatorii pot realiza în timpul lor cu funcții care alimentează productivitatea și creativitatea. Folosind AI pe dispozitiv și pe cloud, noul laptop face posibilă accesarea multor funcții AI și atunci când este offline. În acest fel sunteți liniștit că datele sunt securizate. Cocreator generează și dezvoltă lucrări de artă din solicitări de text aproape în timp real, Live Captions sfidează barierele lingvistice în timpul apelurilor video și, în curând, Recall (previzualizare) facilitează găsirea în siguranță a conținutului pe care l-ați văzut mai rapid.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Laptopul este disponibil în diagonal de ecran Dynamic AMOLED 2X de 14 și 16 inch (40,64 centimetri). Este la bord și Vision Booster pentru o experiență de vizionare de cea mai bună calitate. Galaxy Book 4 Edge este perfect pentru a face lucrurile din mers. Toate acestea sunt ambalate într-un factor de formă ultra-subțire și ușor, care oferă până la 22 de ore de viață a bateriei pentru redarea video și încărcare super-rapidă.

Începând de ieri Book 4 Edge va fi disponibil în noua culoare Sapphire Blue pe unele piețe piețe selectate. Este vorba despre Franța, Germania, Italia, Coreea, Spania, Marea Britanie și SUA. Pentru mai multe informații despre Galaxy Book 4 Edge, vă rugăm să vizitați: https://www.samsung.com/galaxy-book/.