Galaxy Book Flex 3 Alpha certificat de FCC, rulează Windows 11 Pro

319
Galaxy Book Flex 3 Alpha certificat de FCC ruleaza Windows 11 Pro
Sursa Foto: prin SamMobile.com

Samsung pare să dezvolte o continuare directă a laptopului Galaxy Book Flex 2 Alpha în așteptarea marelui anunț Microsoft Windows 11 de luna viitoare. Un laptop Samsung încă nelansat a fost descoperit recent pe site-ul agenției americane FCC. Numărul de model sugerează că este o nouă intrare în linia Book Flex Alpha: Samsung Galaxy Book Flex 3 Alpha. Nu știm dacă acesta va fi în final numele de scenă.

Laptopul Samsung neanunțat are numărul de model NP750. Actualul Galaxy Book Flex 2 Alpha are numărul de model NP730. Deci este evident că există o conexiune între cele două, iar laptopul de pe site-ul FCC este urmașul lui Book Flex 2 Alpha.

Galaxy Book Flex 3 Alpha cu Windows 11 Pro

Documentele FCC au dezvăluit că Book Flex 3 Alpha are conectivitate Bluetooth și Wi-Fi 2.4G / 5G, împreună cu o baterie care poartă numărul de model AA-PBAN6TI. Nu este un model nou de baterie și ar trebui să aibă o capacitate de aproximativ 6.800mAh. Galaxy Book Flex 2 Alpha are un design convertibil 2-în-1, astfel ne așteptăm ca Flex 3 Alpha să aibă același design.

Galaxy Book Flex 3 Alpha – sau cum se va numi – rulează Windows 11 Pro, conform FCC, citat de SamMobile. În plus, este alimentat de un procesor Intel nespecificat. De remarcat că Galaxy Book Flex 2 are opțiuni de procesor Intel i5 și i7 de a 11-a generație. În teorie, acest laptop Book Flex 3 Alpha ar trebui să ofere o nouă variantă/variante de procesor.

Un laptop este un computer personal (PC) portabil mic, cu ecran și tastatură alfanumerică. Numele său provine din engleză: lap – poală. S-a considerat practic pentru a fi așezat pe poala unei persoane atunci când este folosit.

În ceea ce privește sistemul de operare Windows 11 Pro, se așteaptă ca Microsoft să-l lanseze la începutul lui octombrie. Viitorul Book Flex 3 Alpha de la Samsung ar putea să fie printre primele laptopuri care prezintă Windows 11 Pro. La urma urmei, cele două companii continuă să coopereze pentru o mai bună compatibilitate încrucișată și deja laptopurile Samsung rulează aplicații Android în mod nativ pe Windows 11.